Protest udruženja CarGo ispred vlade, traže smenu ministarke Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Za nju vazi,sto gori,to bolji!Eno je pre neki dan vodi kao strucnjaka na Koridoru,coveka ,koji je doveo do stecaja dve putarske firme,Pzp Beograd i Partizanski put!A posle se udomio kod nje,kao strucnjak.Sta reci!!!

  2. Kakvi su ovo varajici iz CarGo. Cuj protiv moderne Srbije! Kako im ne dozvoljava rad i ugrozava ravnopravnost na trzistu kad oni nisu taksiti i ne prevoze putnike vec su grupa gradjana ?

    1. Tazxi je prevazidjen. Nije vise potreban. Tehnologija ima bolje resenje. Ministarka koci napoedak u ovom polju a bogami i u svim drugim poljima.
      u srbiji se za njenih 7 godina na vlasti vise puteva raspalo nego sto je zakrpljeno i napravljeno.
      Ona opstaje samo zahvaljujuci MMF -ovih 15 Miliarde Eira od kojih s einac ei placa neefikasni zastareli taxi javni/divlji u Srbiji a koriste se taj novac i da se opstruira domaca preduzetnicka komapnija car-go od koje svi geadjani imaju koristi a i drzava od poreza osim tazi mafije i njenog advokata Mihajlovicke.

    2. Sram te bilo! Misli malo svojom glavom. Dokle ćeš da dozvoljavaš da ti drugi govore kako da misliš? i to za koru hleba…

  3. Firma koja se godinama bavi nelegalnim javnum prevozom naziva taksiste mafijom?! Ako im ovo prođe onda ne vidim razlog da ijedan taksista ispuni bilo koju obavezu prema takvoj državi. Meni to miriše, pardon, smrdi na neki politikantski pokušaj destabilizovanja gospođe ministarke preko leđa taksista jer mi je prosto neverovatno da ovi udruženi građani godinama krše zakon a da ih ne štiti neko iz vlasti. Baš me briga za ministarku ali ne želim da živim u državi u kojoj je moguće nekažnjeno kršiti zakone.

  4. A gde tacno pise da udruzenje gradjana koje pruza „pomoc na putu“ moze da prw ozi putnike? Jel to znaci da svako ko napravi aplikaciju moze da se bavi prevozom putnika? Ko su vozaci? Svako ko ima auto? Javlja mi se da ce gomila udruzenja slicnih nastati. Kako da razaznam to vozilo od taxi vozila?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.