Čekali 200 evra po godini, dobijaju samo deo

Privredni sud u Beogradu doneo rešenje da se radnicima ICG isplati 26,92 odsto od ukupnog duga

Ostavite komentar


  1. Kakvo rasulo na svim nivoima?!Ceka se sta,ima li ko ovde da radi posao kako treba

  2. Boze, pa da li ce iko ikada odgovarati za ovakvo, sa predumisljajem, rasturanje drzavnih preduzeca … I pitam se dokle vise? Ovakve stvari se desavaju svaki dan u Srbiji… I??? Nista!!!

  3. Interesovanja da bude drugačije, niti je bilo, niti će biti.
    Dva su razloga:
    1. Najviši organi Srbije kao i njenih prethodnica, odnosno vlasti sa povezanim licima od devedesetih do danas, nisu imali, niti će imati interes da dele novac sa samouprvaljačima, naročito kada su u pitanju preduzeća u stečaju, još više, u likvidaciji, jer što su ona rđavija, kinta je slađa i masnija.
    2. Iza društvene imovine, pa tako i preduzeća, ne stoji niko, niti će. Majka se upokojila (SRRJ), maćehe iz dana u dan sve zluradije i pohlepnije, a narod ko narod, na nagovor političara većinski se odavno izjasnio da majci seme treba zatrti (što je podržala i šira zajednica – privatizovati reke i parkove, ako treba), te je u Srbiji lakše rehabilitovati neprijatelja, nego li othraniti i iškolovati sopstvenu decu.
    Uostalom, socijalistička majka i nije prava. Biće da je prava, ili pra, ili čukun baba, moguće, čak, askur ili alibaba.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.