Cena kvadrata novogradnje skočila za 13 odsto

U prvoj polovini 2019. vrednost tržišta 1,8 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. Valjan prikaz…!! Druga,strana medalje je ,sto sa skokom cena nekretnina,raste i prihod, rastrosne tzv. Drzave…a koja je spekulativnog kvaliteta…

  2. sasvim vestacki.
    i to je urbani terorizam u rukama krimosa.
    npr. iznikne deset zgrada tipa planinski hotel u maloj jednosmernoj ulici, znaci ulica koja je pre toga imala 90 ljudi sada treba da ima 600 na istom prostoru, iznikne zgrada sa deset spratova na placu od 3 ara, nacickana pored deset istih takvih, a tek stakleni hoteli na planini….
    sve sa opsesijom kamerama (da se spreci kradja) i to na svakom cosku, sto je tragikomicno kada se uzme u obzir ko su vlasnici i nacin na koji su dosli do para.
    a komunalci hapse stare siromahe koji prodaju dva karanfila na pijaci i kao gradjani odjednom proizvode previse smeca pa ne moze da se cisti…jer… eto… gradjani proizvode vise smeca, ranije nisu toliko proizvodili.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.