Cena tone peleta stigla na 380 evra, Srbijašume i dalje ne šalju drvo peletarima

Ostavite komentar


  1. Država će nas, kao i uvek, preveslati. Do sledećeg puta… biće duga zima.

  2. Dajte ovom jadnom narodu da zivi … da se ogreje da jede pije da se obuce …dosta vise samo mafija da zivi i otimaci ucenjivaci …

  3. I sta sada, Braunovic obecao da ce se sve isporuciti do prvog jula, da ce cene pasti i nista od toga! Braunovica treba sada krivicno goniti zbog obmane naroda!!!

  4. Sramota,zbog vašeg međusobnog prepucavanja i loše politike vlade narod tone u sve dublji ambis i kraja mu nema.

  5. Ma nek bude i hiljadu evra. Ja neću da se smrzavam. Sekira u ruke pa u šumu. Najbolje da se svi posmrzavamo jer su izvezli sve za velike pare!

  6. A V & VS ekipa……od 2014.g kontrolisu sve u Srbiji …..oni su vrlo interesantni po poreklu i mentalnom sklopu, srbijanci su u velikoj manjini nemocni osudjeni na nestanak ILI je vreme da se mozda Bog umesa!!!!!!?

  7. Ми ћемо вас као да нападамо, а ви ћете као да се браните! Цене расту и ником ништа! А кајмак деле појединци из оба табора!

  8. Imate lišće, prašinu od iverice pa šta ce vam drvo!!!???
    Ionako više to koristite nego drvo a sa druge strane pa prošle godine nisu porasle cene drveta a vi ste podigli .
    Nadam se da će pametni naći alternativu i pametno uloziti da bi što pre izasli iz ovog začaranog kruga takozvanog jeftinog grejanja na pelet pa neka proizvodjaci peleta predju na proizvodnju čačkalice više ce da im se isplati

  9. Da ako se najedu, država pored zabrane izvoza da uvede i najvišu cenu koje ne bi smela da predje realno 230-250 eura po toni

  10. Vučić i Brnabić su uništili sve, a sad će da nas i zalede zimus…birano i izabrano…

  11. Drvo se ne isporučuje jer ga Srbijašume nema! A peletari i ostali prerađivači ono što dobiju plaćaju 3200 dinara po prostornom metru. Za stanovništvo ne postoji drvo po toj ceni. Teško ga je nabaviti i po 8000 dinara za prostorni metar.

  12. Ja presao na drva opet, da ja cekam da li ce biti cena manja necu, cuj ovog Drakulica bila bi cena za 20e jeftinija.

  13. U Srbiji da nema drva ili po ovoj nenormalnoj ceni, pa nije Srbija Sahara.
    Jasno je da nas kradu.

  14. Ubedi nas drzava da pregjemo naekologijupodigo smo krediti da bi uveli grejanje na pelet sad kredit i pelet cela plata a sta ce jedemo to se kaze leleeeeeeeeeeee majko sto me rodisamo pec na pelet kosta 3000 evra to treba da se oduzi bannci oni ne cekaju nego obavestavaju

  15. Ako Srbija šume neisporučuju drvo od čega pravite prelet samo znate podići cenu Bruka

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.