Iza odluke Vlade o zamrzavanju cena gasa krije se krajnje pragmatičan razlog

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Uz malo politicke volje i zrelostii, problem je vrlo lako resiv. I cillju produbljivanja odnosa sa prijateljskom nam i bratskom Bugarskom, koja nasstoji da poodrije povoljann priivreedni ambijent u Srbiji, i onemoguci nasim ljudima normalno i jeftinije grejanje. Momentalno je potrebno uvesti toj zemlji tranzitnu takksu na svu njihovu robu koja prolazi preko nase teritorije. Pa neka oni sracunaju sta im se visee isplati.

  2. Dok bude kredita i trajala rasprodaja nema problema oplevice nas ko juznu ameriku a posle vecito siromastvo

  3. bugarska ima pravo, jel se lik iz tog takozvanog preduzeća koji radi gas , hvalio kako će gasovod koji njegovo preduzeće radi za nekoliko godina otplatiti se samo zbog takse koju će Srbija da ,ubira,, prolaskom gasa kroz našu teritoriju,.zemljama kojima se tranzitu prenosi..e sad ..madjarska..Srbija treba odmah madjarima da isto to naplati i onda je gas bez tog opterećenja….prosta računica…..

  4. odmah madjarima naplatiti isto ..kakvi nameti bugarskoj nerazumno ..ovako odmah madjarima i nama gas bez te takse će biti…

  5. Smatram da je vrlo važno da građani znaju da taksu koju je nametnula Bugarska koja je uz to protiv pravna ali možda legitimna od 20% neznam tačno čega ali čega god svakako ne može da znači automatski da i krajnji potrošač plati skuplje 20%veći račun. To je samo propaganda koja služi za otimanje para od građana Srbije u korist punjenja budzet, a kako se sve koristi budzet to već ne moram pisati, a vlast svakako to koristi navodnim zamrzavanjem zbog prikupljanja glasova na sledećim izborima, a posle će da nam deru kožu sa leđa kao što to čine već godinama.

  6. Бугарска је чланица ЕУ. У државама ЕУ се на сваком послу, обрту и слично плаћа ПДВ. Можда ће неко разумети, за остале ме није брига.

  7. U ovoj državi,na veliku žalost,postoje ljudi koji su srećom u velikoj manjini,koji će na sva zvona osuđivati kada nešto poskupi (što je opravdano osuđivati)i isto tako će osuđivati i kada nešto pojeftini. I šta god da se uradi nije dobro. Ovaj neki se pita da li treba gas da kupujemo od rusa.. pa odakle čoveče? Možda sa Marsa??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.