„Poluistine ili neistine sa pozicije autoriteta“: Kako sagovornici Danasa komentarišu izjavu ministra Momirovića da su osnovne namirnice najjeftinije u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Шта је коме скупо то је дискутабилно,не знам одакле потребе за поређењем са Европом зашто не упоредимо и плате?

  2. Поздрављам што се не игноришу ментално ометене особе и има их у медијима, апсолутно сам против да буду премијери & министри као Брнџа и Тома Мона.

  3. Nista ne treba da nas iznenadi kada je ministar Momirovic u pitanju jer je kao i mnogi zalutao na funkciju bez ikakvog iskustva i pripreme i znanja.Zbog njemu slicnih a kako se cesto kaze „Riba smrdi od glave“ Srbija je na dnu po mnogo cemu a na vrhu kada su cene u pitanju.Drustvo koje je obedovalo parizer pred kamerama je idealno za neki film slican Mr Binu ili nekom smesno tuznom filmu jer bi se samo u tome snasli.Krivi su nepismeni,neobrazovani i neobavesteni koji su glasali na izborima za neuredjenu pravnu drzavu kakva je Srbija danas.Smesno je ocekivati od Momirovica ,njemu slicnih i onih koji nemaju ni dan staza osim u politici da se razumeju u cene i ekonomiju.Trebali bi da znaju da Srbija jeste na vrhu kada su cene u pitanju a na dnu kada je sve drugo u pitanju.

  4. preklinjem vas da na neki zid u redakciji zalepite papir sledece sadrzine “ I TE KAKO“ se pise ODVOJENO kao TRI RECI

  5. Ali lepo zvuci kada se kaze na RTS a narod slusa, a ima u vidu kako g. Vucic i g. Mali i g. Momirovic jedu hleb, parizer, sa majonezom, piju jogurt, kao sto rekoh lepo zvuci a bilo lepo videti a onda narod pogleda u novcanik pa mu nije bas tako lepo. Onda kaze onu staru postapalicu pa nema boljeg, slabo pamete brzo zaboravljaju da su tu postapalicu koristili za onu tz. zutu vlast. Bilo bi lepo da se ugledamo na recimo Italiju tamo se smenjuju dok ne dodje neko bolji kao i u mnogim drugim zemljama sto se radi. Blago nama. A inace nas covek na radu u Nemackoj iznenadjen visinom cena u Srbiji kada je dosao na odmor, kako rece vece nego u Nemackoj. Ziveli

  6. I sad mi imamo situaciju da RTS objavljuje laži od strane vlasti pre nego istinu od strane opozicije ili bilo kog drugog. Napravivši dosta solidan uzorak – korpu ptoizvoda, mogu reći da, po očekivanju, ministar laže. Osim parizera i hleba za sendviče, čije su cene kontrolisane, sve ostalo je dosta skuplje nego u većini zemalja regiona, uključujući i one sa višim platama nego u Srbiji.

  7. Momirovic ocito misli da je narod budala i ne ide u inostranstvo ili ne prati stanje preko interneta.Nisu ovo sestdesete pa nemas informacuje samo one koje ti serviraju.

  8. U Makedoniji je sve 50% jeftinije nego kod nas!!!
    Ne treba ici u EU,ni u SAD gde je isto sve jeftinije nego u ovoj usranoj zemlji!!!
    Toma Mona zivi u velelepnoj zgradi u naselju gde se ulazi “na karticu” ili iz garaze i nema dodira sa stvarnoscu, a o znanju i da me govorim, zalutao lik…

  9. Da se ovde laže na tone imamo i dokaze
    Banalan primer banane jeftinije u Nemačkoj svi dm proizvodi jeftiniji u Nemačkoj i mnogo je za nabrajanje

  10. Koga briga kakve su cene u regionu?Meni je jedina merodavna činjenica to da mi je plata u julu ove godine potpuno ista kao na početku 2022 godine(pričam o mesecina sa istim brojem radnih dana),a da li ova budala zna šta je sve poskupelo za tih godinu i po dana…Najniže cene,malo sutra…Ovi nas j… direkto u mozak svaki dan

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.