Čepurin: Isporuka ruskog gasa Srbiji preko Turskog toka od 2020.

Ostavite komentar


  1. Ruski ambasador je znatno mladji od mene,da bih se ja ogrejao na tom gasu.Koliko fabrika je izgradila Rusija u Srbiji i koliko radnika je zaposlila?Imamo špijunski centar u Nišu,ali on ne hrani narod u Srbiji kao zapad.Samo 300 fabrika sa zapada ima Srbija.Sada su obećali izgradnju fabrike za proizvodnju automobila „Folsvagen“.

  2. Ili se bojite cenzure,kad brišete komentare,koji ne odgovaraju Vukovima,već prasićima?

  3. Jel to ambasadore najavljujete da će Srbija ostati bez gasa od 2020-te pošto dobro znamo da sve gasne tokove ovde odobrava EU, a da li ste se dogovorili sa njima oko toga? Znamo kako teku vaši pregovori sa njima oko Ukrajine i Krima tako da je veoma upitan i ovaj novi ogranak gasnog toka, a on ne bi snabdevao direktno Nemačku već balkanske zemlje i možda višegradsku grupu, što je za EU kada ste vi u pitanju mnogo više od same ekonomije i to će biti pod debelom lupom gledano. Niko više ne spominje grandiozni projekat južni tok a toliko je ovde vremena i para potrošeno na zaludno veličanje istog i šta bi na kraju? Poslužio je ovoj našoj pošasti na vlasti da na tadašnjim izborima poveća svoj procentni rejting a EU nije dozvolila gradnju južnog toka. U Moskvi i Beogradu pravi muk o tome, posebno kod vas u Moskvi. Raspravimo otvoreno škakljiva pitanja a ne trošimo vreme na protokolarna obećanja i prikrivene izlive lažne ljubavi jer u politici da se ne lažemo postoje samo goli interesi i ništa više. Šta će te učiniti za bratski srpski narod ako i ovaj projekat ogranka gasnog toka propadne? Da li će te nastaviti da snabdevate ovaj deo Evrope pa i nas jadničke i dalje preko Ukrajine od 2020te ili ipak zavrćete slavinu zbog svojih sebičnih interesa? Šta ćemo mi tada kukavni? Tada ćemo videti koliko nas cenite i poštujete a da zanemarimo sve što je dosad bilo i jeftini NIS i rudna renta i navlačenje oko južnog toka a možda i oko ovog turskog, a da ne govorimo o baznoj ceni goriva u Srbiji i otvoreno mešanje u postavljenje ministara u vladi Srbije. Na kraju i pitanje za vas i vašeg premijera/predsednika kada će te pozvati našeg premijera/premijerku u zvaničnu posetu Moskvi? Bratska ljubav ne bi trebalo da poznaje bilo kakve granice, nadam se da se slažete sa mojom konstatacijom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.