CINS iz tajnog ugovora otkrio kako je Srbija trošila milione na medicinsku opremu tokom korone

Ostavite komentar


  1. Najvazniji je ugovor sa Pfizer-om. Zasto taj ugovor CINS nije trazio? A ako namerava da ga trazi, kada ce to uciniti?

  2. Zaboravili smo na Vučićevi izjavu u doba korone da respiratore kupuju radnici Službe sa gotovinom koju nose u torbama?

  3. Da je samo medicinska oprema …
    Kod nas nema računa NIZAŠTA – autoputevi, spomenici, ulice, stadioni, firme, gasifikacija, … NIKO NE ZNA KOLIKO ŠTA KOŠTA !!!

  4. Da nije nabavljano tako kako je nabavljano umirali bi kao miševi.Zemlje iz EU su otimale medicinski materijal i respiratore jedni od drugih.

  5. Lopovska vlast kao i predhodna ali ovi baš nemaju srama, i šakom i kapom i menjaju propise i zakon samo da unište radnika i seljaka a njima debela pljačka sa olovku i da zaštite predhodnu garnituru hoštaplera i lopova. Sve znamo samo vas posmatramo oteto i ukrađeno prokleto

  6. Sram da ih bude a sve na čelu sa AV. Puni su kao brod ali i Titanik je bio velik i težak i BUĆ pa ravno na dno.

  7. Da podsetim:
    Tada su maske u aootekama bile 120 dinara po komadu, a sada 5.

    Kada ste legali u bolnicu niste pitali otkuda medicinska sredstva, oprema i materijal .
    Treba imati i malo poverenja u sistem. Pa nije to ugovor sa Fiatom pa može da bude javan…..

  8. Ko ima iole mozga jasno mu je kakva je pljačka u ovoj Srbiji,na svim nivoima i institucijama,počevši od vrha pa naniže? Kada toliko profitiraju, članovi,simpatizeri,botovi,lokalne kabadahije,pa što više to crnja pljačka……

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.