CINS: Skoro dva miliona evra za male hidroelektrane povezane sa Nikolom Petrovićem

Ostavite komentar


  1. Sa Nikolom Petrovićem (kompanija Eco Energo Group), kumom Aleksandra Vučića i njegovim MHE koje se grade ili su izgrađene širom Srbuije, Srbiji je zagarantovan uspeh u njenom totalnom razaranju!

  2. Na stranu sve verovatno zloupotrebe pri dodeli dozvola i određivanju ko uopšte sme da se bavi ovim povlaštenim poslom, da li ćemo ikad, kao oni koji finansiraju taj posao, svojim doplatama tj preplatama – koliki je profit ovih „malih“ hidroelektrana?

    Da li im se uopšte isplatio ovaj posao i ulaganja? Da li su možda već povratili ulaganja? Ako jesu koliki će biti njihov profit za predviđeno operativno vreme elektrana?
    I najvažnije – da li građani Srbije bacaju svoje pare da bi pojedini povlašteni pojedinci zarađivali basnoslovne sume, u odnosu na svoja jednokratna ulaganja?
    Da li je potrebno promeniti zakon I smanjiti iznose davanja?

  3. Pročitala sam da je i Tomislav Nikolić jedan od suvlasnika MHE. Treba mu da ne bude siromah u dvorcu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.