Promenjena firma koja očitava struju, nova kasni sa smanjenim platama, a knjižice ne overava: Čitači struje za Danas o problemima s novim poslodavcem

Ostavite komentar


  1. U mnogim zemljama se struja očitava dva puta godišnje, na kaju zime i na kraju leta. Za to vreme im se paušalno odredi koliko je potrebno plaćati mesečno. Na kraju sezone kada se očita ili platite ili vam vrate razliku. Dakle nema potrebe angažovati ljude 12 meseci i praviti dodatne troškove potrošačima. Ali nema ko ni da prepiše od pametnih.

  2. Kako ne očitavate i slikate pogrešne strujomere,i onda dodjete ocitate za dva meseca i stigne odjednom sve…treba 0 da dobijete jer i ne radite poso kako treba, uopšte mi nije zao pojedinaca

  3. A da se profesionalno odradi i kao i pre radnici EPSa da citaju? MOZDA MALO SKOLOVANOG KADRA????A da,nema za privatni dzep i dodjes mi kombinacije….

  4. „Ručno“ čitanje strujomera, „ručna“ naplata putarine,… sve u cilju biznisa SNS bratije

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.