Ćuta pokušao da spreči prodaju Stare šećerane (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kulturno pokloniti Kostiću kao i ostale,vidi se da je tuta načitan zna šta je kulturno nasleđe

  2. Pitanje je kakav je obraz onih koji su odlucili da prodaju seceranu? Koliki njihov procenat od prodaje? A gledam coveka koji vodi licitaciju i pitam se , zar ga nije sramota?

  3. Kome služi i čemu koristi zdanje u raspadanju i prostor zarastao u korov?

  4. Da se opozicija pita, verovatno da bi to stajalo do momenta kad bi se samo od sebe srusilo. Ko god da je kupio, neka obezbedi radna mesta i kakav problem ?

  5. Bivši prodali 3 šećerane za 3 evra, bile u funkciji, pune opreme, pune šećera, sa preko hiljadu radnika od kojih je većina ostala bez posla. To je bilo u redu, demokratsk-pljačkaški.
    Ovi prodaju šećeranu koja ne radi, praznih magacina, bez radnika, samo zidovi su čitavi i to je problem, pljačka neviđena, ali je kao kulturno dobro.
    Nemojte nas zasmejavati, ni Ćuta ni Danas.

  6. Milane,
    Pitanje je zasto je taj prostor zarastao i u raspadanju. Ko je to dozvolio i time nasao opravdanje za prodaju?

  7. Sve su ovo potomci komunjara koji su uništili i prodali Srbiju. Nasilnim putem i prevarama njihovi preci došli na vlast pa bi i oni. Oduzeli ljudima imovinu koju su generacije stvarale. Vidi se to iz izjave ovog nasilnika koji svo vreme viče „pridajete naše“. Ja bih da ga pitam čije je to bilo pre nego što je postalo „vaše“?

  8. Ovde ima desetak hektara zemljista.Na Cukarici.Pa to vredi 100 miliona evra zemljiste.A oni prodali za sest miliona.Sramota!Pljacka u drzavnoj SNS reziji.

  9. Prestanite govoriti šta su radili oni pre. Pa valjda treba da se borimo za bolje. I još ako neko nije dobro radio mi treba da radimo bolje. Kod nas caruje demagogija i botičovanje. Kada če im sendvić već dosaditi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.