Ćuta: Plan je da se Srbija preore, a da se stanovništvo raseli, laž je da Brnabić i Vučić ništa ne znaju o Rendon grupi (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bre Ćuto,radi se o rudnom BOGATSTVU,to je bogatstvo jedne zemlje,samo u Srbiji…šta je po vama?

  2. Cutin pristup ovom problemu ce dovesto do otvaranja rudnika. Nacin komunikacije odbija pristojne ljude, a incidentno ponasanje ce iscrpeti eneriju protesta. Na kraju ce oni koji su za otvaranje rudnka dobiti opstu apatiju kao odgovor na bilo kakvu akciju u pravcu otvaranja ovog i drugih rudnika.
    Sa druge stran, zainteresovanst vlasti za otvaranjem rudnika opada sa opadanjem propagandnh politickih bodova koje mogu da dobiju ovim poslom.

  3. Od gospodina Posmatrača se i ne očekuje drugačiji komentar. Ćuta je jedan od aktivista, ako Vam se ne sviđa Ćutin način obraćanja, aktivirajte se od posmatrača u osobu koja aktivno učestvuje u borbi protiv projekta Jadar preko Kreni-Promeni i Save. Za svaki lonac gdin Posmatraču ima poklopac, na tebi je da ga nađeš i aktiviraš se u borbi.

  4. Ovog Ćutu više niko ne sluša i briga njega za narod on samo gleda da se dočepa vinjaka!!!!

  5. Ćuta mnogo brine šta Vučić i Brnabić rade pa je protiv njih,ne može ni o sebi da brine a ne o njima….

  6. Od cega ce narod da zivi od vazduha treb sve ispitat pa onda pricat verovatno ce im cuta obezbedit primanja

  7. Ovi bitovi ganjaju prekovremene sate. Možete da puknete od muke, ali Rio Tinto neće proći. Lakše vam je da se sa time pomirite, nego da se mučite i patite.

  8. Bezočno napadate Ćutu, garant vam Srbija nije rodni kraj, nego ste ostrašćeni i ulizujete se Šefu, zarad vraćanja u rodni kraj svojih predaka! Prodavali ste svoja imanja po Kninu, Kosovu, kojekude, a ovde pametujete? Vi ste potomci KUKAVICA, kao što je i Čarnojević vodio narod za sobom, podno Karpata, severno od Budimpešte, da mu narod bila zaštita, u stvari je spašavao svoju guzicu, i ispao je Junak!!! Tako su svi Junaci u ono vreme bežali u Ugarsku, -Liku, Bosnu i kojekude! Sad se „Lesi“ opet vraća kući?

  9. U Portugalu raspušten parlament i raspisani vanredni izbori za 10.03.2024. godine.

    @ Vi što ovako
    Bravo. Ovde im ništa nije dobro i pametuju, a pitomi narod ćuti, sluša ih i trpi njihova „mudrovanja“.

  10. Ni u snu ne treba dozvoliti rudarenje Jadarita.
    Zašto,recimo Nemci ne proizvode litijum i to po jednoj daleko bezbednijoj tehnologiji( crpljenje pumpama)…

  11. Pristalice rudarenja Jadarita,zaista nemaj POJMA šta to uopšte znači i kakve nesagledive posledice može da ima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.