Ćute ministarstva, ćuti i premijerka

* U kadrovskim promenama Novosti su dobile nove članove Nadzornog odbora i novog generalnog direktora * Glavni i odgovorni urednik još nije imenovan iako je to striktno utvrđena obaveza za glasila prema Zakonu o informisanju
Ni mesec ipo dana nakon blokiranja računa Kompanije Novosti i štamparije Borba vlast se ne izjašnjava kako će rešiti taj problem

Ostavite komentar


  1. Cutanje je u osnovi nacin laganja.Cuti se kad ne znate odgovor(ako to objavite tad nije laganje) ili ako nesto krijete(istinu)
    Nasa vlada primenjuje strategiju cutanja na mnogim pitanjima(Sava mala, migovi,Er Serbia,Novosti itd)
    Fenomen danasnjice je da ne postoji jedan clan birackog tela vladajuce koalicije (2 mil.gradjana) koji bi javno protestovao protiv spomenutog cutanja.
    ????????????????????????

  2. Koji haos , cirkus od države! Ništa se ne zna, ni jedan zakon se ne poštuje! Potpuno bezakonje, a gradjanima se plene stanovi zbog neplaćene kirije!

  3. Cute oni o mnogim stvarima a cutace sve dok clanovi partije ne ustanu protiv tog ne postovanja ne samo njih vec cele Srbije.Jedan glas za transparentnos iz SNS se jos nije cuo.Jedan.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.