Predsednik najavio kada će biti povećanje penzija

Ostavite komentar


  1. Moju povišicu daj nato generalima kako kaže Dragaš da sede u vladi neka se najezdu.

  2. Ko si ti da to saopštavaš? Ko je tebe ovlastio da glumaraš to što glumataš? Smučio si se i Bogu i narodu!

  3. ali treba obijasniti penzionerima da povecanje od 01.decembra 2024.g penzioneri primaju u januaru 2025.g. tako da presednice mnogo si nam ucinio…..bas ti hvala do neba

  4. Bože moj šizofrenične države!? On je zvao premijera i skromno (hihi) „predložio“ da mirovine ifu od decembra… A onda su oni „prihvatili“ tu ideju kao „vidiš baš pametna ideja“ i „kako se mi nismo setili toga“ i eto, Srbija ne sme da stane u zakonske okvire. Mora da sluša Veleum Vučića.

  5. Da li zaista bilo ko može više da veruje ovom licemeru i demagogu.Njegove izjave više ni njegovi SNS pajtosi ne shvataju ozbiljno

  6. Podnosi li ovaj covek
    godisnju imovinsku karticu?
    U svakoj drzavi je to normalna stvar.
    Znaci, kolika mu je stednja, pokretnine, nekretnine itd.
    Npr, svaki gradjanin Srbije bi
    morao znati koliko predsednik ima na racunu dinara ili
    devizne stednje.
    Ili ovaj prijavljuje samo Skodu??!!

  7. Na mojih 35000 rsd to je povecanje od 3850 rsd ako to povecanje podelimo sa 30 dana dobicemo da je 128,3 dinara po danu.Sta moze čovek za te pare kupiti.

  8. ..U Bgd, radio u jednoj firmi svih 40 godina uspesno..podno papire za starosnu penziju proslo skoro 6 meseci..sve uredno uplaceno od doprinos..zasto ja a cujem i mnogi drugi cekaju da pomre odredjeni broj penzionera i oslobodila tako kako nekakva sredstva za nas novopridosle penzionere..Kako to da penzioni fond nema dovoljno novaca..i kako to da Drzava umace u isto i zahvata kako tako da bi popunila svoja rasipnistva radi svojega reklamozderstva ..Sramota je sta se danas radi u drzavi i nisam strani placenik sto cu se sutra naci na ulici da protestujem zbog bahatluka..zivela sloboda

  9. … baš na vreme javljeno da se trgovci spreme, mogu misliti koji če „popusti“ biti za novogocišnje praznike.

  10. Koga ces ti pobediti uz moju pomoc_- Ko su to ONI. Dokle ces da nas zavadjas i proglaswavas neprijateljima

  11. Prvo litijum – a posle povećanje penzija ! A mogu i neki izbori i pozvati glasače iz Semberije , jer će i oni imati „obogaćeno“ polj. zemljište raznim mineralima iz G. nedeljice !

  12. Ispravite ma ako nisam u pravu. Nije li spre mesec dana rekao da će biti oko 10 posto u oktobru,a od januara oko 11 do 13,14 posto. Ko je ovde lud? Ja? Ne bih rekla.

  13. Dali zna neko po kome zakonu primamo penzije,šta je švajcarcki model ,šta je kumulativno povećanje ,šta je na medjugodišnjem nivou…….dvocifreno u našoj ekonomiji može da znači1.1,a 11 umesto 10 posto ,jel treba da se radujemo ili da se obesimo,može neko da nam otme tolike pare jer ćemo da se bahatimo.Evo ja ću da kupim 5 balona vode ,kod nas je loša gradska ,a balon je 115 dinara…..

  14. Ma pusti penzije i tako niko ne moze da zivi od penzije , ajde da se mi zabavljamo sa EXPO , nacionalnim stadionom , metro , nemoj zaboraviti na LITIJUM , brzi vozovi koji su malo usporili ………. imas ti materijala koliko hoces !

  15. Da nam sada Amerikanci poklone 40 milijardi €$ koliko smo dužni, da vratimo dug mi bi se Posvađali oko toga. Teški smo i nerazumni do zla boga da ne kažem nešto gore.

  16. Bojane, ako si stvarno penzioner trebao bi do sada da shvatiš – Vučić ti ne daje penziju. Ni država Srbija. Tebi i svim zaposlenim država uzima u penzioni fond koliko ona hoće. I kada dođe vreme za penziju ta ista država obračuna iznos penzije koliko hoće. Ako, hipotetički, Vučić sutra kaže da neće više da se bavi ovim što se bavi pa stvarno neće, misliš li da će poneti i tvoju penziju? Moju neće.

  17. Zar nije prvo rečeno da će biti od jula? Ovako stiže u januaru kad sve cene odu u nebo.

  18. A ne pada ti na pamet da penzionarima da vratiš ono što si im pokrao, pa onda da povećavaš bedne penzije. Kupuješ glasove za naše pare. Kako bedno zvuči da je lažni premijer prihvatio TVOJ predlog a on inače nije za povećanje penzija, kad bi to smeo da javno kaže.

  19. Penzije su trebale biti povecane u oktobru ove godine i januaru sledece, ali izgleda da ce se to spoiti i penzioneri ce opet biti izigrani.

  20. Koliko smo se ovaj put zadužili ili ide neko glasanje možda ili ti referendum.

  21. Delis mrvice bedi i sirotinji…..zavadjas bracu, svadjas nas sa komsijama, dokle ide tvoja bahatost i nasa prostota?

  22. Koliko puta cete najavljivati koliko ce i kada biti povecane penzije. Od aprila pricaju o povecanju te od avgusta, septembra pre nove godine, a direktor Pio rece bice vece da „koliko toliko“ prate rast plata. Sramota i ponizno za toliki broj zasluznih ljudi.

  23. To povecanje je anulirano povecanjem cena hrane i lekova! Ostavite nas vise na miru,nismo svi SNS glasaci sa ispranim mozgom!

  24. Jel on svestan šta priča? Zna li kolika su svakodnevna poskupljenja? Račina da će da potkupi penzionere. Vara se, i oni su progledali. Koji su to koji pobedjeni a koji će pobediti? Jel to zavadi pa vladaj. I to više ne pali. NEMA KOPANJA I TAČKA. Što pre to shvati bolje pp njega.

  25. Е па стварно вама ништа не ваља ни кад дају ни кад узимају

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.