Spalionice guma u Kostolcu neće biti?

Ostavite komentar


  1. Nakon 8. sept i objavljivanja oglasa o obavezi izrade studije o uticaju na životnu sredinu, gradska uprava Kostolac šalje zvaničan dopis 23.08. a početkom oktobra zastupnik Power of nature govori za lokalni medij da su pred samom izgradnjom – KAKO JE IAVNOST MOGLA DA ZNA TOKOM TRI MESECA DA OD SPALIONICE NEMA NIŠTA? Ko se uplašio sakupljenih potpisa građana pa sada prekrajate činjenice?

  2. Svima je odavno jasno da od toga nece biti nista, a ovi sto su jurili peticije to su videli samo kao nacin da dodju do politickih poena. Dokaz da njih sustina uopste ne zanima.

Ostavite komentar


Ekonomija

HBIS: Pred tužilaštvom zbog kvara iz 2021. godine 7

HBIS: Pred tužilaštvom zbog kvara iz 2021. godine

Kompanija HBIS grupa Serbia Iron & Steel u čijem vlasništvu je železara u Smederevu saopštila je da su se našli pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zbog zagađenja vazduha podnete za prekršaje načinjene 2021. godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.