Da li je kupovina nekretnine najbolje rešenje da se sačuva novac od propadanja?

  1. Većina investicionih kupovina stanova je od para – mito i korupcija.

  2. Ufff, teško je složiti se u celosti sa ovim tekstom. Pare u slamarici, ali i u banci (nema kamate) definitivno propadaju. Srbija je propala zemlja, bez privrede i industrije, tako da nema govora o ulaganju u nekakve akcije što bi bilo normalno.
    Ovako ostaju samo još nekretnine kao nužno zlo. Podržavam, ali ne u Srbiji. Kupujte nekretnine ili zemljište u zemljama EU, po mogućnosti tamo gde se očekuje rast vrednosti istih. Sve ostalo je nesigurno (oduzimanje zemljišta od strane države pod nekakvim izgovorom, stanove mafija prodaje po više puta, izdavanje stanova je ćista robija,…).

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.