Da li uzeti stambeni kredit sa promenljivom ili fiksnom kamatnom stopom?

Ostavite komentar


  1. Znači ima 3 načina. Varijabilna, fixna i sad ću ovako a sad ću onako.

  2. Sada ni jedan.
    Cena nekretnina je na vrhuncu. U narednom periodu ce padati.

  3. Na ovako naduvane cene kvadrata ne treba uzimati nijedan kredit. Ni slučajno. Ubrzo će cene kvadrata da padaju a kamate na kredite će da rastu. Setite se problema sa kreditima u švajcarcima. Dobro pritegnite kaiševe na opancima, vodite računa o svakom dinaru, sve što je rizično odmah odbacite, najvažnije je imati novca da se prehrani porodica (deca).

  4. Tesko koja banka ce dati kredit sa fiksnim kamatnom stopom na duzi period kao sto je 20+ godina. Kada sam uzimao stambeni kredit nigde nisam mogao da dobijem fiksnu kamatu a to je bilo u januaru pre svega ovoga.

  5. Dobro je da postoji i kredit sa fiksnom i kombinovanom kamatom. Međutim, ne postoji kredit ili bankarski proizvod gde će banka sebe dovesti u rizik da izgubi.

  6. Vi iz Danasa izracunajte pa mi javite kolika treba kreditna sposobnost uz ucesce 20% za stan koji vredi cca 150.000 Eur i ko u Srbiji ima zvanicnu platu za taj iznos kredita. Pozdrav

  7. Da, evo samo što nisu cene da idu u sunovrat. Uskoro će da ih nude za džabe. Problem je jedino što se to priča već 20 godina a cene odoše u nepovrat. Samo se vi tesite.

  8. kada ti nešto preporučuju u ovim PROMO tekstovima, bukvalno treba raditi suprotno od njihovih saveta.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.