Danas počinje novi krug igre "Uzmi račun i pobedi": Koje su nagrade u prvom izvlačenju? 1Foto: B. C.

Večeras u 18 časova održaće se prvo izvlačenje nagrada u igri „Uzmi račun i pobedi“ u novoj sezoni, a biće izvučena dva stana u Beogradu.

Prema najnovijim informacijama Poreske uprave, do sada je pristiglo 245.977.093 računa.

Izvlačenje nagrada obaviće se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome će se naći šest setova sa brojevima od 0 do 9.

Kako je objašnjeno, izvučeni šestocifreni broj. Nakon izvlačenja numeričkog dela, uvidom u sistem se utvrđuje koja kombinacija slova je mogući dobitak i u zavisnosti od toga se pristupa izvlačenju slovne kombinacije, da bi na kraju sjedinjenje dva slovna i šest numeričkih karaktera dalo jedinstveni dobitni kod.

Održaće se ukupno pet javnih izvlačenje nagrada na Prvom programu RTS-a sa početkom od 18 časova.

Prvo izvlačenje je večeras, a izvlači se jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu. Zatim, naredno izvlačenje je 21. oktobra, a nagrada je ista. Treće izvlačenje biće 28. oktobra kada se izvlače dva dvosobna stana u Beogradu. Četvrto izvlačenje je 4. novembra, kada će biti proglašeni dobitnici dvosobnog i trosobnog stana u Beogradu i peto izvačenje je zakazano za 11. novembar kada će srećni dobitnici biti nagrađeni trosobnim i četvorosobnim stanom u Beogradu.

Validni će biti svi oni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije.

Neophodno je da svi oni instaliraju aplikaciju „Uzmi račun i pobedi“, unesu svoje podatke i skeniraju bilo koji fiskalni račun sa QR kodom.

„Uzmi račun i pobedi“ je nagradna igra sa fiskalnim računima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om, kako bi motivisala građane da se zainteresuju za temu sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, bila ona velika ili mala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari