Danas počinje novi krug igre „Uzmi račun i pobedi“: Koje su nagrade u prvom izvlačenju?

Ostavite komentar


  1. Mnogo je pošrenije prema građanima a i efikasnije kao što je u Severnoj Makedoniji organizovan povraćaj dela PDV od računa koje skupite. Ne ovako, pranje para kroz dodelu stana ko zna kako

  2. Samo bih voleo da znam koji je idiot smislio da se dodeljuju stanovi u Beogradu nezavisno odakle je dobitnik. Znači, neko je iz Lebana, Pirota ili Sombora, nema veze, dovedi ga u Beograd. Opustošena provincija upropašćava se i dalje ali sada Vladinim merama. Divno.

  3. zašto stanovi samo u Beogradu? Ne i u Nišu, Kruševcu, Pančevu, Čačkum Smederevu, Somborui, Npvom Sadu, ili , npr u Ub-u? Sve gurate u Beograd!

  4. Pa ja li radi 45 godina u Beogradu i 30 godina izdvaja u fond solidarnosti za stamb.izgradnju i ne dobi ni jednu sobicu.
    Takođe konkurisa 4 puta za socijalni stan i kod Đilasa i kod Malog i ništa a bez stana i kuće i đžsbe što sam živeo preko 40 godina u Beogradu isto se boduje 20 bodova kao i oni sa 5 godina u Bg.
    Sve se može proveriti.
    A to sa računima smešno u ozbiljnoj državi porez svi moraju da plaćaju kakva siva ekonomija gde je ispekcija

  5. Ne znam tačno uslove igranja sada ,pre su.bili koverti,kako oni koji nemaju pametnija telefon?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.