Danas stižu veće penzije: Koliko će više novca leći na račune penzionerima i ko prvi dobija pare

Ostavite komentar


  1. Прво повећање од 5.5 % ће бити јер иду избори.
    Међутим, ово друго у јануару 2024. од 14.6 % … Мало морген!
    Ако и којим случајем и буде, у шта не верујем, биће мање од 6 %, а исплата на пролеће или у јуну, а најпре у октобру. Исто као и прошле године, само ове године уз образложење да су пензионери, наш понос и дика, добили картице са којима могу да се сликају као и новчану помоћ и зато ће исплата другог повећања пензија (сада не каже се колика) бити крајем године. А кад дође септембар иду писма захвалности на стрпљењу и разумевању за своју Србију. Сваке године они лажу и закидају пензионере. Пред сваке изборе он, Вучић, лично шаље пензионерима писма и захваљује им се на стрпљењу што ћуте док их краде. Питам се само, кад већ краду пензионере зашто бар не ћуте. Зашто причају на сав глас и изазивају поскупљења и инфлацију јер цела Србија, сви трговци знаду да су пензионери добили „два повећања“ и одмах дижу цене у небеса јер су пензионери забога добили увећане пензије 21 %. И тако наши пензионери са „повећаном пензијом“ уживају месец дана у повећаној пензији, а онда опет на штап са шаргарепом до следећег октобра. Многи и не дочекају следећи октобар јер спадну напросјачки штап.
    Стрпљерње има граница.

  2. Generali i pukovnici dobijaju po 40.000 povecanja, te cce im penzije biti oko 200.000 ????a ostali opo desetak i manje. Gde je tu pravda? Sramota

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.