Danica Popović o litijumu: Kancerogene i autoimune bolesti neće početi odmah, a siromašni narod dobiće pokoju paricu

Ostavite komentar


  1. A nemacka sto kopa, dali ste nemcima objasnili ovu opasnu situaciju
    molim vas pozovite nemce i im obratite paznju na problem…
    greota ti divni ljudi da oboljevaju za po koju paricu

  2. Ajte milim vas, kancerogene i autonomne bolesti imamo od nato bombardovanja, sad će biti da je od litijuma

  3. Sad mislimo na bolesti,pa trebalo je o tome ranije razmišljati da se sačuva životna sredina.Npr.da se Rio Tinto nedovodi u Srbiju.

  4. Pa kad ste već podržavali Vučića i radikale da uništi Srbe u Hrvatskoj i na Kosovu, šta ima veze da uništi i nekih parsto hiljada u Srbiji?!
    Beograd će procvjetati, vi ćete jesti uvezenu hranu, letjeti u letećim taksijima i pljucati špice po onim Srbima koji se „nisu snašli“. Čeka vas svijetla budućnost. Svijetlit ćete u mraku!

  5. Ceo svet bi se zbunio kad bi se mi Srbi okupili oko jedne ideje koja je dobra za nas, i kakve veze ima ekonomista sa stetnosti litijuma na zivotnu sredinu, ali dobro…..

  6. Istina cela. Vučiću tron, Nemcu litijum, sirotinji jadac i kancer. Kome još nije jasno, potplaćen je da bude zbunjen.

  7. Sto se tice kancera,ne bojimo se.To su nam zapadni zlikovci zavrsili kad su nas bombardovali.Po tome smo vec prvi u svetu.Problem je samo da li su nam otrovali i zemlju.

  8. Ne primećujete kako smo malo po malo postali rudarska kolonija kine? Vučić radi svojski da raskomada srbiju na parčiće kojima će upravljati velike sile, države koje mam nikada nisu ništa dobro učinile.

Ostavite komentar


Ekonomija

PKS: Raste interesovanje za dualni model obrazovanja 10

PKS: Raste interesovanje za dualni model obrazovanja

Dosadašnji trend porasta interesovanja učenika za školovanjem po dualnom modelu obrazovanja nastavlja se i tokom školske 2024/2025. godine, s obzirom da rezultati upisa pokazuju da je skoro 85 procenata ponuđenih mesta od strane privrede popunjeno posle prvog upisnog kruga, kažu iz Privredne komore Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.