Danica Popović: Rast BDP u Srbiji od pet odsto u prvom kvartalu za sada samo marketing

Ostavite komentar


  1. Danica Popovic veci strucnjak od Evrostata. A za knjigu koju je pisala je koristila resavsku skolu!

  2. Ja bi samo da podsetim poštovanu profesorku na jednu činjenicu,koju je ona preskočila da kaže o padu i rasru BDP_a..Ona kaže da Srbija nema more i dobro razvijen saobraćaj i da je učešće turixma u rastu BDP_a mali s’tim je po njoj logično i da pad bude manji.Profesorka bi trebalo onda da kaže a šta to i koji deo privrede u srbiji diže vrednost BDP_a..Ako zbog nečega lošeg nemamo pad ,to loše nam ne donosi ni rast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.