Darko Lukić novi generalni direktor Nelt Grupe 1Foto: Promo Nelt

Darko Lukić od danas je novi generalni direktor Nelt Grupe, nakon što je više od tri godine proveo na poziciji izvršnog potpredsednika ove kompanije, saopšteno je iz Nelta.

Lukić je prvi radni dan na novoj poziciji proveo sa zaposelnima.

„Danas sam na terenu sa zaposlenima, jer ljudi su ti koji čine firmu, oni su naš su najvažniji resurs. Želim da saslušam zaposlene, da čujem njihove potrebe, ideje i razmišljanja. Uz to, da razgovaram sa kupcima, principalima i svim eksternim ključnim saradnicima kako bismo pružili najbolju uslugu i proizvode. Kao kompanija, strateški nastavljamo dalje sa transformacijom koja je bazirana na temelju zdrave organizacije, investicijama u digitalne inovacije i diverzifikacijom Neltovog poslovanja“, rekao je on.

Darko Lukić je u Nelt Grupi od 2021. godine i ima dugogodišnje iskustvo u korporativnom rukovođenju na visokim pozicijama.

U kompaniji „Coca-Cola Hellenic Bottling Company“ se bavio strateškim projektima pri kancelariji generalnog direktora, dok je u kompaniji „Procter & Gamble“ više od 11 godina radio na nekoliko visokih, grupnih menadžerskih funkcija u finansijama.

U kompaniji Nelt značajno je doprineo u kreiranju i realizaciji strateških projekata i inicijativa, naveli su iz kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari