Deficit raste, ali to nije problem

Trgovinski deficit od 2,5 milijardi evra uglavnom zbog privrednog rasta

Ostavite komentar


  1. Treba sutra da spalim automobil jer nije prošao tehnički. Eto dogodine će Srbija zbog mene uvoziti manje intermedijalnih proizvoda (gorivo) sto će pomoći da bude još uspešnija. Ako Cica kaže da prezire svaku potrošnju osim investicione evo pristajem i da se skinem go dok idem na posao kod investitora (Njemca). Sto bih tako izdajnički trošio na garderobu sad kada Srbiji jako treba da udružim svoj goli rad sa nemačkim sredstvima za proizvodnju. Neću ni platu da primam da se ljuti gazda. Evo mu i žena. Ako može da odlije šta sa prelivnog creva gazde.

  2. Ne mogu da verujem! Ovaj Nikolić ili pokušava da nas sluđuje (dosta više i ovako smo sluđeni preko svake mere),ili je jedna neviđena neznalica.U ograničenju lične potrošnje koja je produkt nezaposlenosti i niskih zarada nijedna ekonomija nije postigla nikada nekakve rezultate.Stabilan kurs? pa on je veštački održavan,zato je izvoz i destimulisan radi nerealnog kursa dinara,a platni deficit je direktan odraz privredne stagnacije.No, u srpskoj ekonomiji nikada i ništa nije bilo alarmantno,sve je uvek moglo,pa će vreme otrežnjenja kada tada doći.Gledam ove mlade „ekonomiste“,gospode bože pa to niko ništa nezna,svi imaju uši a oči malo njih.Sada očekujem da startuje armija botova koja će da se „izjašnjava“ o nečemu što je za većinu njih Špansko selo.

  3. Sve češće se u Danasu objavljuju ovakve propagandne „analize“ vlastodržaca kojima nas obaveštavaju da nam ide nikad bolje i nikad lepše i da treba da gledamo tv (npr. pink) umesto kroz prozor i da čitamo informer umesto da pogledamo u tanjir, iz koga kusamo. Sada se i ovakve novine, za koje sam mislio da su nezavisne, podastiru vlasti ne bi li štrpnuli komad sira. Miševi.

  4. Koji su to lazovi !!!!!A da cujemo (za promenu) misljenje od Mijata Lakicevica,Mise Brkica,Culibrka,Profesora Zeca,Branka Dragasa,Ljubomira Madzara,Gorana Nikolica itd.itd !!!! Eh da i Vladimira Gligorova !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.