Deleze Srbija: Zaposlenima će biti veća primanja

Ostavite komentar


  1. 1.Raspustiti sindikat
    2.Dati odkaz zbog diskriminacije
    3.Ne ulaziti u prodajne objekte Delhaize.
    4.Ne pristajati na nikakvo blanko potpisivanje aneksa ugovora o radu pogotovo ako stoji stavka gde se traži obavljanje i drugih radnih zadataka (ako ste kasirka onda ste kasirka a ne radnik na pripremi gotovih jela ili pekarka).

  2. mene nisu pustili 31.12.2021. god u 17:59 u maksi (radio sam, nisam mogao da stignem ranije), i proveo sam novu godinu gladan a glad sam varao vodom iz cesme koliko sam mogao. Radno vreme im je lazno prikazano na sajtu cime krse zakon. Iskreno mi je drago sto su im smanjili plate, ali treba i onima sto objavljuju lazne informacije i na taj nacin se lazno reklamiraju (krsenje zakona). i treba da rade za minimalac, a ostatak kao bonus u zavisnosti od zadovoljstva kupaca.

  3. Ovo saopštenje kompanije Delez nema nikakve veze ni sa logikom ni sa pravima zaposlenih. Ako je kasirka primljena sa srednjom stručnom spremom onda može biti sa tom spremom respoređena na drugo odgovarajuće radno mesto. Ako joj se aneksom ugovora snižava stručna sprema znači da je kažnjena a ne da joj to pruža šansu da konkuriše za radno mesto sa višom spremom. Nezakonito i nelogično! A plate mizerne kao i svuda u trgovini.

  4. Pa oni su zbog unapredjenja poltrona Poslovodja u menadzere spustili kriterijum da menadžer u prodaji može biti Insa tri stepena srednje škole primer koleginice L.V inače glavne tracare i glasa razuma direktora prodaje Yogurtha

  5. Ja radim na delikatesu i meni je promenjen aneks ugovor svima a ne samo kasirkama..samo sefovima ne

  6. Čitam u komentarima šta je napisala neka spodoba koja se ‘potpisala’ kao ‘sasa’ i ne mogu da verujem šta čitam. Prosto je neshvatljivo da neko može toliko da nesaoseća ni sa kim, da ne vidi tuđu muku … a sve zbog svoje lenjosti, neorganizovanosti … Nisu ga pustili u radnju u 17,59 pred doček i on se ljuti i laže da je bio gladan dva dana. Strašno. Rođen je za SNS pregaoca.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.