Delta novi vlasnik Sava centra

Ostavite komentar


  1. Samo da nisu arapi.A nisu ni mogli,jer drzava nema pare da vrati datu kauciju sudu.A ovako je posteno!Kompezacija je odavno u modi.

    1. POŠTENO, Srbi…….
      Save centar je kupio Milosevicev bivši MINISTAR PRIVREDE.
      POŠTENO srbi, POŠTENO….

  2. Hitno obustaviti proces prodaje Centra Sava i momentalno proglasiti Sava centar za vlasništvo Gradjana Beograda i Srbije.

    1. S obzirom da je penzioni fond srbije urusen da bi se izgradio, on je fakticki i bio vlasnistvo gradjana srbije.

  3. E moj Vesicu vise jempara mogao beograd da dobije da ste ga prodalu ore neku god miskovicu a sad ste legli na rudu.Ma super sad je i jedan tajkun dosao do dela beograda

  4. Povsina objekta 70.000 m2, pripadajuce zemljiste 10,00 ha, garaze, prilazne saobracajnice, infrastruktura, vanstandarna gradnja, kad bi se pravio potpuno isti min. gradjevinska cena bila bi 200 mil. evra, pljacka.

  5. Narod gradio, država pokalnja njenom glavnom tajkunskom korupcionašu. Sve što smo izgradili i što je naše, otela „tranzicijska“ politika, od Miloševića, preko Đinđića do ovih esenes mrtvozornika.

  6. Čestitke kompaniji Delta, uz nade da će srediti ovaj jedinstven prostor u Beogradu na način da se čovek (ponovo) oseća posebno kad ulazi Sava centar, kao nekad!

  7. „Predviđena je i kazna u novčanom iznosu od 20 odsto postignute kupoprodajne cene, za slučaj da budući kupac ne ispuni u celosti ili delimično preuzete obaveze.“ Daće za kaznu još 3,5 miliona i može da radi šta hoće. Obećana borba protiv
    tajkuna.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.