Forbes Srbija: Delta Holding tuži državu zbog pritvaranja Miroslava Miškovića

Ostavite komentar


  1. ..pljackanje drzave preko pravnicke organizovane mafije na celu sa njihovim biserom i najboljim studentom svih vremena u zlodelnostima pustosenja koje nema kraja .Sramota je kako se pljacka drzavna kasa ..Pravnici treba da se stidite .Ko ste vi da namestite narodu jednog simulanta i prevaranta da vodi Drzavu u vasu korist od 13000 advokata se pretvorilo u kauboje koji od komunalnih do svakojakih caka trebite nezakonito pljackanje osiromasenog naroda u korist mafijasa najveceg sto je Srbija ikada imala…Mafijaska Srbija sa korleonom ide da drzavu kao na kosovu skroz ubije..

  2. Dali ce neko od sudija odgovarati? Sve su radili protiv zakonito i protiv ustavno! E sada, njihovo ne znanje ili namerno krsenje zakona celo drustvo placa. I kako ubuduce verovati sudijama za bilo sta?

  3. Igrokaz izveden za dobrobit obe Mafijaške strane uz dogovor… Po istom principu izvode se slični a poslednji je bio „slučaj Banjska“…

  4. Šta ćemo sad? Neka sada Milenijum ilo neko sličan izvadi pare i plati ili možda braca na vlasti. A NE ,PLATICEMo MI JER SMO GA MI UHAPSILI. Strasno,kakva država.

  5. Jasno kao dan. I kamo lepe sreće da je ovo jedini trošak koji ćemo svi mi platiti. Uzgred, advokati vode manje ili više uspešne kancelarije u zavisnosti od njihovih sposobnosti na sudovima. A javni tužioci bi, isto tako, trebali da budu nagrađeni napredovanjem u zavisnosti od njihove uspešnosti. Megju toa, oni prečesto po političkim nalozima vode ili ne vode sporove, pa je tu poslušnost = uspešnost. A kada se u tu igru ubace i sudovi, troškovi poslovičnog Petra Petrovića na suđenjima na kojima on preko države učestvuje kao porezni obveznik (a da ni luk jeo, ni luk mirisao) se toliko nagomilaju, tako da, na primer, zbog njih ne može da pošalje dete na školsku ekskurziju.

  6. Hapšenje Miškoviča bio je samo još jedan u nizu loših Vučićevih poteza.
    Da li je taj čovek bar nešto uradio kako treba ? Nije.

  7. Da li je narod Srbije neko pitao da li zeli da plati ovolike pare kao naknadu stete Miskovicu? Ko treba da plati
    Miskovicu?

  8. Ko ce da plati nadoknadu za stetu napravljenu vlasnicima objekata u Savamali? Kompletni idioti?

  9. Ukoliko gradjani Srbije plate navedeni iznos, tada bi ti isti gradjani Srbije trebali da uzvrate doricnoj korporaciji i bojkouju njene prozivode i usluge koja ona pruza i takoih natera da vrate novac gradjanima Srbie koji su od istih naplatili. Iliti sto bi se kod mene u kraju reklo tante za bupe ( milo za drago).

  10. Očekivano, poreski obveznik će da plati Vučićev “ avanturizam“ kada je zbog jeftinih poena kod neobrazovanijeg dela stanovništva trenirao strogoću nad nalmoćnijem tajkunu iz Miloševićevog vremena. Dakle , svi mi plaćamo pogrešnu procenu Vučićevu , a to će najviše pogoditi one koji su se tome najviše radovali.

  11. To se moglo očekivati i ranije. Svaka čast na strpljenju. I neka je tužio. Očigledno su usijane glave odbacila mirno poravnanje, ovako će biti mnogo skuplje.

  12. Sta je to za ekonomskog tigra, e zato izmedju ostalog ce morati litijum to je za „nase- vase“ dobro sa dovoljnih dva jaja na dan.

  13. Hapsenje je po nalogu Vucica. Politicki instruisano. Bilo bi pravedno da Vucic plati odstetu.

  14. Ali je zato AV postao precednik, I pocelo se sa stvaranjem kulta licnosti, kao I sa Putinom. To cemo mi platiti. AVu se to debelo isplatilo, a nama… Vidite I sami.

  15. Bravo za najvećeg pravnika svih vremena i službu koja ga je dovela na vlast…očigledno ćemo plaćati cehove ovih opijenih budala još najmanje 50 godina.

  16. Treba i da tuži predsednika koji je tada izašao i rekao evo ja sam uhapsio Mišković.

  17. Dragi penzioneri, Vučićevi superheroji, evo vam još jedne prilike da odvajanjem od svojih penzija još jednom spasite Srbiju od „bankrota i proopasti“.

  18. Ekipa je prigrabila vlast lazuci kako ce resiti „zuto zlo“ i boriti se protiv kriminala. Miskovic, i jos po neki, trebalo je da tu tvrdnju dokazu. I upalilo je. Svi oni koji ne misle (a cine vecinu), su se „primili“. Problem je bio u tome sto su za vreme Milosevica pljackasi vodili racuna da sve bude legalno. Tako se nas veliki borac nasao u cudu, jer Miskovicu je bilo tesko „napakovati“. Pa su razni, smenjeni u DSovoj cistki pravosudja, optuznicu izmislili. Svima nam je od pocetka bilo jasno da je SVE protivzakonito. Prica je, naravno, odradila svoje, pa se Vucic domogao MOCI. Ono sto mi, naivni, nismo razumeli, je da je to samo POCETAK! Danas u Srbiji, zakona NEMA! Zato sto o svemu odlucuje ON. Ovo je samo jedna od epizoda u kojoj MI placamo njegovu zelju da bude svuda, uvek i samo ON taj koji donosi odluke.

  19. Mislim da će Panta ovo da reši kada se vrati, … a narod će da plati, … jer je glup i zbunjen !!!

  20. Zakon je isti za sve i tu nema kompromisa!
    Sve najbolje za Deltu!
    Kadrovski su jači od svih postopetooktobarskih vlada!
    Od prethodnih ne!

  21. I taj Miskovic je lopina nevidjena. Posteno zaradio pare ? C Market??? Aj se malo ne lazemo. I njega i oskara bi trebalo u zatvor. Ova ujdurma oko ove tuzbe je vec dogovorena i zna se kako ce da podele pare. Jos jedan nacin ispiranja para i pljacke naseg naroda.

  22. Bravo za tužilaštvo..a običan narod ne može da ostvari ni obične stvari u radnom pravu npr..

  23. Ali ne narod država da plati već ko je dao nalog i ko ga je hapsio da plati ako je to uradjeno po nalogu pojedinca. Ne može sud policija da hapsi ili zlostavlja jer se nekome taj nesvidja. Pravna država mora da se uspostavi. Imali smo toliko primera i posle Gdin Miskovica ali ljudi nisu imali mogućnosti da ostvare pravo. Udruženje advokata pravni fakultet akademija nauka ne smeju da ćute već znanjem da pomognu da država zaživi kao pravna

  24. Ne vjerujem da je bez osnova pritvoren ali vjerujem da na „osnovu nečega“ i nekim čudom pušten….para buši gde je burgija nemoćna….poz iz Bayerna

  25. Neka tuze one koji stoje iza toga i koji su to nalozili zasto drzavu tuze da bi platili svi gradjani pa ti gradjani i rade u toj kompaniji doprinose i privredjuju i korisnici su usluga te kompanije i takodje doprinose njenom napretku ovo je suludo

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.