Delta Planet upao u "crnu rupu"?

Investicija od 200 miliona evra stoji zbog birokratskih odugovlačenja, koje su "možda i opstrukcija"
Šta je bilo sa šoping-molom na beogradskoj Autokomandi, projektom jedne od firmi iz holdinga Miroslava Miškovića

Ostavite komentar


  1. I u ovom slucaju, nema nikakve opstrukcije administracije. Delta i Miskovic su pokusali da prisvoje to vredno drzavno zemljiste. Onda Dulic i Velja Ilic, sada Zorana Mihajlovic, korak po korak su mu poklonili deo zemljista spornim zakonom o planiranju, ali svi znaju da ce to uskoro pasti na sudu. Ali ni to nije dosta ovom socijalistickom parazitu, pa bi kao i do sada, sve drzavno da koristi, dobije dzabe i kad iscrpi sve na kraju proda nekom trecem. Ni 200 milijardi "investicije" ne mogu da opravdaju ovakvu pljacku.

  2. Kad nešto zapne na "nizim nivoima administracije" to znaci da to nešto ne ispunjava zakonske uslove i da taj "nizi nivo" neće da se inicijalno saglasi za necim pa da posle ide u zavor. Da je sve čisto imali bi dozvolu. Ovako je ovo klasican placeni tekst kao sredstvo pritiska na visi nivo da nagazi nizi nivo. Pa nećemo se drzati tih propisa kao pijan plota kad je investicija u pitanju. Drugo je Savamala. Oh, wait…

  3. Kako se ne gradi? Uveliko se gradi nesto na Autokomandi uz autoput, na pomenutoj parceli, postavljeni su shipovi i u toku su grubi gradjevinski radovi, iskopavanja itd. samo je ogradjeno i nema nikakvu vidljivu tablu, moguce je uci na gradiliste iz Tabanovacke ulice preko parcele koja je parking za autobuse nekog privatnog prevoznika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.