Deo zahteva poljoprivrednika odmah odbijen: O čemu se pregovaralo u Vladi Srbije?

Ostavite komentar


  1. Napredno odbijanje vodi Srbiju u glad.
    Ne zbog nedostatka hrane.
    Nego zbog nastavku OSIROMASENJA gradjana Srbije.

  2. Neće Vlada da se odrekne akciza zato sto im trebaju te pare za stadion ili neku drugu nepotrebnu budalaštinu u koju mogu da se ugrade njihovi tajkuni za unosne poslove. U krave i mleko ne mogu. Može seljak bez akciza da kupi gorivo i da proizvede onoliko koliko njemu treba, ko ima zemlju neće gladovati, a mi ostali ćemo plaćati uvozno mleko, krompir, pasulj, meso sumnjivog kvaliteta …..i hraniti našim parama tuđe seljake i narod dok naši gladuju? To ni najgori neprijatelj ne bi uradio sopstvenom narodu.

  3. E zato onda gradjani stanite uz nas zemljoradnike onda kad izadjemo na ulice.

  4. Izvinite a ko u srbiji bolje živi od tog seljaka ko običan narod mora da kupi sve pa ko god da ga je proizveo. Ja radim sam za minimalac i školujem dete supruga bolesna nemože da radi. I leti i zimi biciklom idem na posao a gospoda seljaci u džondiru sa klimom u njivu u provod sa mercedesom pa misli toliko o tim seljacima kojima je teško dosta bre više kukanja u srbiji je mnogo gladne dece pa roditelji ćute. šta da blokirate puteve pa sve vas treba pohapsiti i oduzeti svaku mašinu koja se nađe na putu.

  5. Kako poštovana gospodo poljoprivrednici da se bulumenta parazita,neradnika,uništitelja,
    izdajnika,odrekne akcize???Odmah im konta u minusu,njihova mantra je uništiti Srbiju i sve što pošteno radi i privređuje zatrti,da nas nema
    više…..????

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.