Depolitizacija EPS-a ni na vidiku: Od jeseni skuplja struja, bez obzira da li EPS ima ili nema potrebe za tim

Ostavite komentar


  1. EPS je uništen, opljačkan i sve je popucalo po šavovima! Ova Zokina drugarica svakim danom sve više doprinosi tome……..

  2. O „socijalnim kartama“ slušamo 30 godina, jedino što se to NE RADI !!!
    Zašto !? e pa zato da bi oni koji greju staze po dvorištima lukksuznih vila, plaćali kao siroti građani Srbije, a takvi IMAJU političkog uticaja, i to vam je to !!!

  3. Udri po narodu.Zasto da ne bude najskuplja struja kad je vec najskuplje gorivo na svetu!

  4. Može, ako se prethodno povećaju zarade i penzije! U suprotnom to bi bila još jedna pljačka države!

  5. EPS devastiran.Dvadeset godina ga restrukturiraju redovnim povećanjem cene struje.

  6. Poskupljenje struje ne mora da bude ekonomska potreba već je to priprema za prodaju.Budući kupac neće morati da se kači sa potrošačima ,imaće sve servirano na tanjiru zahvaljujući zahtevu MMFa i servilnosti ove vlasti.

  7. Odlicno se uklapa sa povecanjem penzija. Povecanje penzija ce sad morati da povecaju ne 5.5% vec daleko kao i ono od 14.6 % bice vise bar bi trbalo da bude tako.

  8. EPS ne kupuje(uvozi) struju cele godine ima slučaja i kad mi prodajemo struju drugim zemljama i to treba da se zna,tad se ćuti ,najlakše je kukasti.

  9. Kako niko nekaze koliko je napustenih kuca,vikendica ciji vlasnici placaju 1000 dinara po brojilu.Anogi i nemaju ni tv a taksa se placa. Uzas,sramota placati za nesto sto nekoristis,a pritom svako brojilo je sam vlasnik kuce,vikendice kupio.

  10. A gde vam je onaj „stručnjak“ Mića Grčić? Možda bi bilo dobro da ga neki tužilac pozove na razgovor! Ili onog dripca koji ga je postavio i 5 godina držao na mestu v.d generalnog direktora EPS!

  11. Cekate jesen da poskupite vec najskuplju struju u svetu,a niste pojeftinili proletos kad na berzi bila najeftinija u zadnjih 20 godina

  12. Ne treba ni tekst ni misljenja ni obrazlozenja sem recenice MMF JE NAREDIO poskupljenje. A sto se tice JP u AD takodje MMF naredio radi hipoteke za kredite.
    E onda neka pricaju bajke

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.