Deportovani Srbi iz Norveške zbog lažnih diploma

Ostavite komentar


  1. Sta su SNS-ovce trazili u Norveskoj? Cekali da prodje dve godine da nam bude bolje, pa da se vrate?

  2. Kad ce Srbi iz Srbije biti deportavani u zatvor iz istih razloga?A. Vucic zagovara Norvesku etiku pa evo prilike da pocne sa primenom.

  3. Dakle,u svetu ne može ono što može kod nas! Kod nas može i predsednik države,da ima lažnu diplomu! Moglo bi se to proveriti,ali ga nemamo gde deportovati! Neće ga niko!

  4. NIsam bot, vec geograf – pa shvatite komentar kao profesionalnu deformaciju – u Norveskoj ne postoji nikakav toponim sa imenom Estfold! Postoji opstina Vestfol, i to bi bilo nesto sto je najslicnije zvuci pomenutom Estfoldu… Bilo bi profesionalno sa Vase strane da pojasnite gde se ovo tacno desilo.

  5. Ako neko ovih dana sretne u prolazu Predsednika Tomislava Nikolica neka mu kaze da ni za zivu glavu ne ide u prijateljsku i zvanicnu posetu na poziv norveskog kralja.

  6. Kao dopuna komentara, koji je poslao korisnik "marko", ja mogu da dodam sledece. Ja redovno idem za Norvesku. U Norveskoj NE postoji nesto sto se zove "zabrana ulaska na 5 godina". Naime, primer, ako prekoracite 1 dan, ponavljam jedan dan, vise od 3 meseca koliko mozete da ostanete, dobijate DOZIVOTNU zabranu ulaska u Norvesku. A za laznu diplomu? Hm, pre ce biti na 5 zivota, nego na 5 godina.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.