DFC Siniši Malom: Razmišljajte o milijardama, ne o jednoj milijardi

Drugi dan posete američke delegacije Srbiji doneo nešto konkretnije vesti

Ostavite komentar


  1. Zamislite nudi tri cigle. Zamišljam. Oliver Nedeljkovic zapamtite to ime taj ne sme da prođe.

    1. @Ivan Grozni
      Jel ti znas sta pises ili pises svasta? Preduzece koje uzme kredit za razvoj koji je povoljniji i od onog koji mu drzava daje, vracace taj isti kredit. Pa nije ovo kredit za tebe, ti imas banku pa idi po kesh kredit.
      Kako mislis da drzava napravi autoput od kojih para? Uzimamo kineske, ruske, arapske, eu kredite e ovi bi trebalo biti povoljniji.

  2. @ Prati se u srednji vek. Zalim sve one koji ne znaju da drzava ne daje kredite vec Banke. Drugo:Ima vise nacina da se put napravi. Jedan je i da se daju koncesije investitoru drugi nacin je zajednicko ulaganje sa drzavom tj. partnerstvo a treci nacin je iz sopstvenih izvora. Pre bilo kakvog zaduzivanja radi se fisibility stady tj rade se proracuni o isplativosti projekta. Sta od toga ima Sinisa Mali. NISTA.Ima samo potrebu da trosi narodni novac i ako moze malo da se ugradi.

  3. Razmisljamo da je pre sns dolaska na vlast javni gud srbije bio 12.1 milijardu Evra a da je danas 41.4 Milijarde Evra.
    Sa americkim najnepovoljinjim kreditima zaduzice zemlju nepovratno i zemlja ce postati robovlasnicko drustvo amerike a oni ce pobeci iz zemlje.

  4. Bojim se samo da nas jednog dana ne PREUZMU na Berzi , jos ako to urade Siptari !.
    Ja nikome ne verujem ako mi se nesto ponudi besplatno ili da malo kosta . Sve sam u zivotu dobro platila a nekada i debelo preplatila .

  5. Bojim se samo da nas jednog dana ne PREUZMU na Berzi , jos ako to urade Siptari , nece valjati .
    Ja nikome ne verujem ako mi se nesto ponudi besplatno ili da malo kosta . Sve sam u zivotu dobro platila a nekada i debelo preplatila .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.