Direktor EPS-a o tome da li će doći do poskupljenja struje i otpuštanja radnika

Ostavite komentar


  1. Ja bi da pitam gospodina direktora dali zna da u opštini Majdanpek 40 godina postoje privatne linije to u svetu nema nigde i još jedno pitanje dali će nam menjati bandere koje su u katastrofalnom stanju nisko naponske linije u raspadu betonske bandere stoje 3 godine niko ništa ne radi,Dali će država preduzeti naše nisko naponske linije,U nadi da ćete mi dati odgovor Pozdrav,

  2. „Cilj jeste da zadržati zaposlene, stručne ljude, kvalitetne radnike…“ A ko ce da odredjuje koliko su strucni oni koji ostaju i po kom osnovu je ta strucnost? Po clanskoj karti SNS?! Ovim je jasko lepo uvio u oblandu upravo najavu otpustanja. A o hiljadama koji rade u EPS-u preko HR firmi poput Pro Tenta ni reci, a jasno je da svi oni odlaze prvi.

  3. Nema straha i ako dobiju otkaze. Stizu novi investitori, otvaraju se kod njih nova radna mesta , a i Jura, Aptiv, Magna, Teklas i drugi zele da prosire svoje pogone ali radnika nema. Sad ce ih biti. uostalom, zaposleni u EPS-u i njemu povezanim firmama upravo na mitinzima i izborima podrzavaju politiku privatizacije i dolazaka stranih investitora, pa je red da i njima konacno stigne zlatno doba.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.