Direktor Pošte otkrio koliko je SNS platio slanje Vučićevog pisma penzionerima

Ostavite komentar


  1. Па и ја бих му био захвалан за цео живот, када од општинског возача дођеш до министра и директора. Ко не би био захвалан.

  2. Eee, pa ovo je katastrofa kako god da okreneš. Ako nije platio oštetio je budžet i samo javno preduzeće, a ako je platio, pa odakle bre nekoj stranci preko tridest miliona dinara i to samo za slanje tih pisama?

  3. Pa kaže „ja sam mojima u Pošti rekao“, pa kojima mojima ili tvojima, nije Pošta privatna institucija, postoji još od Mesopotamije, a onda doda „ja sve dugujem Vučiću“. Kakva ogavna izjava, nažalost tačna. Da mu nije Vučića, njemu i njemu sličnima, ne bi mogli ni ovce da čuvaju, i ovce bi se razbežale od ovakvih „pastira“. A ni da Vučiću nije ovakvih podanika, ne bi njegova trula, lažna i raspala „imperija“ opstala ni jedan dan. Živela Srbija, zemlja pusta!

  4. PENZIONERI STAVITE PRST NA ČELU!

    Pismo zahvalnosti Aleksandra Vučića, kao građanina, a ne predsednika. Ova njegova suluda zahvalnost je bacanje pepela u oči penzionera. Naime on veliča da je digo Srbiju do nebesa neljudski otetim penzijama (oko 800 miliona evr), a zaboravio je da je državu dodatno zadužio za dvadeset milijardi evra. On se hvali da je penzija rasla, a rašće intenzivnije. Naveo je da je penzija 2012. godine iznosila u proseku 202 evra, a nije naveo da je prosečna penzija tada bila 60,50% tadašnje neto prosečne plate, a sada prosečna penzija iznosi 37.786 dinara (322,46 evra) i veća je u odnosu na 2012. godine za 150,945%, a iznosi 43,88% od prosečne neto plate. Prosečna neto plata u avgustu ove godine iznosi 86.112 dinara i veća je za 208,116% od prosečne plate 2012. godine. Uz pomoć tutora MMF prosečna penzija u vreme vladavine SNS pala je za realnih 37,88% u odnosu na rast prosečne plate i to je stvarno osiromašenje penzije, a vlasti mogu da lažu do mile volje. Problem je kod penzionera koji slepo veruju vlastima i slepo glasaju za njih, a ne vide svoju bedu. Iz ovoga proizilazi da penzioneri dobro razmisle da li da podrže SNS na izborima ili da izaberu drugog favorita i vrate pismo „zahvalnosti“. Umesto što je platio 39 miliona dinara Pošti, mogao je da obskrbi najbednije penzionere tim parama.

  5. Ovo je jos jedan dokaz koliko se ovaj narod iscrpljuje na razne nacine zarad necijih stranackih interesa. Parlamentarne stranke pored udomljavanja svojih clanova u skupstini i drugim institucijama za svakog poslanika dobijaju velike pare na stranacki racun i mogu da se ponasaju bahato umesto da se finansiraju od clanarina,priloga,donacija i sl. najlakse im je da zavuku ruku u dzep poreskih obveznika a sto neko rece decu da lecimo sms porukama. Dotacije iz budzeta treba pod hitno ukinuti pa ko ima mogucnosti neka finasira stranke.

  6. E moj Z…. Većina nas je zahvalna samo roditeljima za sve u životu. Tako smo mi u Srbiji vaspitani. Sve ostalo je prolazno itt.

  7. Uopšte ne verujem u priču Đorđevića! Naglasio je da je sve platila stranka jer se među građanima govori o tome. Ako je sve bilo po proceduri, zašto o tome treba pričati? Je l’ treba da kažem da sam danas u samousluzi robu platila na kasi?

  8. Главно питање је одакле вам адресе пензионера?

  9. Rasipanje nasih para na pisma koje niko nije hteo da primi i koliko su bacena u smece.
    Penzionerima vratiti stari obracun penzija da mogu pristojno ds zive da ne kopaju po kontejnerima svakog dana. Tuzna sudbina najsiromasnijih.

  10. Svima ukinuti penzije! 39 miliona za pisma! Penzionerima ukinuti pravo glasa! Mi ne treba mladima da odlučujemo o životima!

  11. Овај нема појма шта је ПТТ а нашао да прича о пошти,срамота.

  12. Koliko je ovo ponižavajuće,zahvaljivati se penzionerima,radnicima javno na pljčkanju,otimanju koje traje dvanaest godina i ko zna koliko još.Meni je bolesno,sramno…,

  13. To je mali cicin finansista naplatio.
    Od penzosa I ostalih gradjana koji pune budzet.

  14. Aman ljudi nosili smo od svih partija u zadnjih dvadeset godina koverte.I sve ovo nema nikakve veze ,samo su plate problem i smanjen broj izvršilaca.

  15. Па Ђорђевићу ти си се и продао за паре Вучићу

  16. A decu lečimo sms porukama i molimo gradjane da pomognu….odakle nama,..neko ima a ne da.

  17. Mucenice ne prozivaj sve penzionere, jer ima dosta i mladih koji bi trebali da stave prst na celo, a mogu i celu saku

  18. Па како су онда у Пошти Србије најниже плате???

  19. Ako mu dugijes, plati mu iz tvog dzepa a ne iz dzepova gradjana , bitango jedna polupismena .

  20. Pa normalno da mu sve duguje od sofera stigao do direktora a bice i ambasadir i mora jis da mu se uvlaci i pokazuje svoju “ ljubav“

  21. Nije ih platio Sns nego mi penzioneri i svi građani. A pisma neotvorena završe u kanti za smeće. Fuuuj bagra.

  22. Mislim da bi ih više usrećio..da im je taj novac podelio..da kupe po 5metra drva..jel ova jadna sirotinja..do 30000..sta ce sa taj novac.

  23. 39. милиона динара ? Има се, може се. А то је, иначе, пресипање из шупљег (назови држава), у празно (снс). Шта ми имамо од те трансакције. Као и увек – НИШТА. А други…бога ми…

  24. Nemoguce da je cena usluge jednog poslatog pisma cak 1,95 evra? Pa ovi kradu, ne kao sto Velja kaze, vec na veliko i to na sve strane. Sacuvaj boze.

  25. @ Mucenik i ja i muz smo dobili pismo doduse cim smo videli od koga je odma je radio unistavac nepotrebnih papira bez da smo ga otvorili.A ja cu radije i listic za glasanje da unistim nego da glasam za ovu besramnu bandu.Ovim potezom mi se zgadio zauvek sram ga bilo,igra se neukim narodom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.