Đedović Handanović demantovala da će ove godine doći do poskupljenja cena električne energije i gasa: „Cene ostaju iste, među najnižim u Evropi“

Ostavite komentar


  1. Za lošu robu cena je previsoka.Napon se spušta i do 170,a treba da bude 220 plus
    minus 5%,lošu isporuku i prekide zbog čega nam se dešavaju kvarovi na elektronskim uredjajima.Samo odbite stavku naknade za Javni servis(TV) i iznos
    sa račina podelite sa brojem kilovata i biće vam jasno koliko je cena naduvana
    izmišljenim stavkama i da je previsoka za taj „bofl“pa zaista iznenadjuju ovakve
    neosnovane i nerazumne izjave.Inače,postoje patentirana brojila koja ne evidentiraju „falš“struju i niko ih ne spominje.

  2. Ma reši status EPS-a na berzi. AKCIJE RADNICIMA !!! Nemoj da se praviš da ne čitaš komentare naroda ove države zbog kojih još sediš i ti i tvoje kolege tu gde sedite !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.