Đedović Handanović: Dobit EPS-a preko 96 milijardi dinara

Ostavite komentar


  1. „…jer to što je decenijama električna energija bila socijalna kategorija, ostavilo je značajne posledice na EPS, smatra ona.“
    A o pogubnom delovanju SNS-kadrova (Grčić & CO.) ni reči. Samo truć, truć, bla, bla.

  2. @ Mrki
    O posledicama njenog delovanja ćemo tek čuti. Za sada nam plasira samo „lepe“ vesti. Kad se opasuljimo, saznaćemo i za ostale.

  3. Električna energija i treba da bude socijalna kategorija, od kud pare državi da vam daje, eps ne treba da ima dobit već da radi u službi naroda najpoštenije i bez muljanja , takse koje ste izmislili i blok tarifa globe narod a vi na tome enormno zarađujete

  4. Lako je ostvariti dobit kada stalno povecavaju cenu a troskove pokriva drzava tj. mi jer se uzima od poreza

  5. Kada ćete da osposobite sistem za plaćanje? Hakeri vas već nedeljama drže u šaci, kasnili ste sa računima, šalteri vam opet ne rade, a vi građanima bacate prašinu u oči, povećavate cene i delite bonuse za kraj godine. Sram vas bilo!

  6. Pa ovo je neverovatno. Ko moze verovati i ove lazi.
    Kreativno racunovodstvo je cudo.
    EPS, Telekom i slicno sve neverovatni rezultati, stvarno?

  7. Zanimljivo bi bilo videti da li je dobit nastala samo dranjem domaćih potrošača ili malo i stranih, a bogami i ko je skinuo kajmak posredovanjem….

  8. Kada Mićko napravi štetu od 3,5 milijardi eura, „Pa šta“?! Sad od kiša, Dunav, i reke prepune vode, i SNS pomoću Đerdapa, i drugih u „Titovom socijalizmu“, sagrađenih hidroelektrana, pripisuje sebi, zasluge drugih, i od Boga datom kišom!?

  9. Socijalna kategorija, „ugroženi kupci“, za 1 člana max. mesečno primanje 23000, i 40m2, da bi dobili „popust“ od bednih 1000 donara?! Pa 40 000 din. Ana Brnabić, bi „razvukla“, na 3-4 dana!? Kakve veze ima kvadratura, ako je neko siromašan a ima nasleđenu kuću veću od tih „famoznih“ 40 kvadrata?! Đedovićkino kupatilo ima veću kvadraturu! I Baš ste se „Pretrgli“, da pomognete, šta ako je penzija 30000 i malo iznad?! Pa to Ani nije dovoljno za 2 dana! Sram vas i stid bilo! Vi „brinete za svakog čoveka“, samo u predizbornoj kampanji, nakon toga, ide pesma „4 godine“, od Lepe Brene!

  10. Radnici treba da dele tu dobit.Gde su naše akcije da delimo dividendu a ne da je vi arčite.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.