Đedović Handanović na Kopaonik biznis forumu: Energetska tranzicija nezaustavljiv proces, ali ne sme da ugrozi sigurnost snabdevanja

Ostavite komentar


  1. Kako te nije sramota da lazes za racune struje koji su uvecani astronomski i kao nije bilo prigovora.Pola nacije ima prigovor.Sram vas bilo pljackarosi,lopovi.Koliko stavki ste.izmislili na poledjini racuna.Kradete po 100e na racune.Mi penzioneri ce da pocrkamo i sve sto ste dali oteli ste.Pravi ste lopovi.

  2. Sve po diktatu svetske elite, samo lutke u lutkarskoj predstavi koje pričaju naređeno…

  3. Idi odakle si dosla.Takvi dunsteri I lopine ne trebaju Srbiji,svi ste vi lesinari,SRAM vas bilo,nosis torbu od 9000€ I rugas se ovom narodu Koji nema leba da jede.Nema litiuma zaboravite na to.Nece vam proci,idi tamo ko te placa.SRAM VAS BILO LESINARI JEDNI.Za pocetka nauci nesto od pametnijeg nije na odmet,procitaj sta je izjavio Drakulic I nauci nesto,jer izgleda da si plitka za Taj poso koi obavljas,Ili si dovedena da unistis ovo sto je ostalo.Narode ne dozvolimo ovakvima danam kroje sudbinu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.