Đedović Handanović: Rudna renta u Srbiji među višim u svetu

Ostavite komentar


  1. Rudna renta 5%. STrasno. Pa pitajte ministarko da li ce bilo koji poljoprivrednik dati svoju zemlju na koriscenje za 5% dobiti!!!!!! A tek rude. I jos nas ubedjuje da je to najvise na svetu. Ma kako da ne. Dajte vi ministarko svojuu dedovinu za 5% , a ostavite nasu zemlju i nase rude

  2. Nista ja njoj ne verujem. I ona ne ka i ostale sns zene, dodju i odmah se ‘rekonstruisu’,sto silsko estetski, sto statusno- egzistencijalno.

  3. KAKO JE NIJE SRAMOTA DA OVOLIKO LAŽE !!!!
    RUDNA RENTA U SRBIJI JE JEDNA OD NAJNIŽIH U SVETU !!!
    POGOTOVO ŠTO NIKO NE KONTROLIŠE ŠIST PRIHOD OD KOGA SE UZIMA 3 POSTO.

  4. Pre nego što se sledeći put pojavi u medijima i Skupštini, treba da nauči da govori i čita ono što su joj drugi napisali, a ne da bruka sebe (baš me briga za nju) i nas (kakve nepismene ministre imamo).

  5. Kolika je rudna renta potrebna i da li je neka dovoljna da nadoknadi skraćenje radnog i životnog veka stanovnika Bora i okoline? Koliko će lečenje te građane i društvo koštati? Zar je to važno? Dubravka, ministarka, za to, naravno, nije nadležna. Za nju je važno da kinezi više nego udvostruče proizvodnju i da što pre pokopaju sve što mogu. Dok se i da se neko ne osvesti.

  6. Značenje reči rang kod nje znači 5% u Srbiji a 20% u Rusiji ali su u rangu od 5 do 20%. A smeo bi se opkladiti da za rudnu rentu nije ni čula do pre mesec dana

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.