Đedović Handanović: Vlada sprovela odluku Ustavnog suda usvajanjem uredbe o Jadru

Ostavite komentar


  1. E pa sada kada bi Vlada bila Vlada kao sto nije ona bi poslusala narod ciji je uposlenik kao i vi g-djo Ministarko, pa bi donela novu uredbu u skladu sa Ustavom i zakonima o trajnoj zabrani iskopavanja litijuma. g-djo Ministarko vi ste obrazovana zena da li ste culi da su Kinezi i Indusi podigli nove fabrike koje su krenule sa proizvodnjom Natrijum Jonski baterija, nije li vam to cudno. Radili ste u Bankarskom sektoru znate da sabirate i oduzimate pa preracunajte koliko ce kostati Litijumska a koliko Natrijumska baterija a u Litijumsku uracunajte devastaciju zemljista i vodotokova za vjeke vjekova. Ziveli

  2. Poštovana,
    pre nego što nešto izjavite prvo pročitajte šta piše u odluci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.