Đedović Handanović: Zamena starih brojila doprinosi štednji energije, manjim gubicima na mreži i očuvanju životne sredine

Ostavite komentar


  1. Gledajte da se dobro ugradite u zamenu brojila, jer se iz ovog izlaganja ne vidi kako ce potrosaci da imaju smanjenje gubitaka. Meni se nov merac pokvario i nije ocitavao a tek na moju prijavu je doslo do zamene posle mesec dana

  2. još više doprinosi da zamenite Neizolovane kablove ,koje sam ja platio,samonosećim,a ne da mi režete orahe

  3. Pre nekoliko godina u Paraćinu su u nekim delovima grada zamenjena ispravna brojila ti pametnim i postavljena na bandere na ulici, na trotoaru. Smeštena su u neke jeftine ružne plastične sanduke sa plastičnim prozorčićima i najprostijim bravicama kakve više ni kinezi ne proizvode. Sad se deca vraćaju iz škole i zaobilaze te sandučerine iz kojih vire kablovi, poneko ih i šutne a korisnici izađu u papučama i pidžami da vide brojilo na trotoaru pazeći da ih usput ne idari auto. sva pamet epsa nije mogla da ostavi brojila u kućama i da ih zameni brojilima sa daljinskim očitavanjem jer nemaju pamet zato. Ako ste srećnik da vam takva rugoba od sanduka ne kvari pogled na kuću i lepo dvorišta sa ulice i morate da je gledate do veka ili da vam dete neće nastradati zbog zauzetosti trotoara ili gomile nebezbednih kablova ili čačakajući po vratabcima koja se sama otvaraju onda čestitajte ministarki na genijalnom rešenju. Ima li neko muda da ih pozatvara zbog ovakvih nedela.

  4. isto kao što ste promenili obračun gasa – da se obračunava u KWh a ne kao ranije u metrima kubnim!! Sada ispada da takav koeficijent kojim pretvarate kubne metre u KWh nemaju ni Rusi na mestu izvora gasa!! Sramota šta nam radite – ali to je reč koja u vašem rečniku jednostavno ne postoji!!! A inače ta nova brojila padaju sa neba, pa ništa ne koštaju? Tek ćemo to da platimo i da se češemo gde nas i ne svrbi!!!

  5. Pa i pre dve godine su obećavali zamenu brojila u Čačku ,Kraljevu i Nišu pa obećanje ludom radovanje….

  6. Ministarka je dobro plaćena iz budzeta koji mi punimo a oni ga prazne.Ja bih platio da mi vrate stari sat a nekoga svog usreće sa „pametnim“ brojilom…

  7. Замена бројила сваки пут обећање пред изборе.Па онда мењају стара бројила старим само сервисираним и то у време кад кући никог нема.Ја им нисам дозволио пре неку годину.Све је лаж!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.