Đedović tražila Tomaševićev supotpis na izbor članova Nadzornog odbora EPS-a, ali nije ga dobila

Ostavite komentar


  1. Prerano su smenili Grčića i prevideli su da je Tomašević stručnjak sa integritetom.

  2. Nikada neće oprostiti Tomaševiću što je podigao preduzeće i sanirao preko 80% problema koje je napravio SNS „ultra kadar MIĆA“. Pri tome, a kao i ostatak EPS-a, čovek se očigledno bori i za energetski suverenitet Srbije.
    Nijedan pozitivan osvrt o tim rezultatima nismo čuli iz vlasti, jer sposobni su apsolutno nepotrebni, potreban je neki poslušnik koga verovatno već zagrevaju u nekoj svlačionici.

  3. Nadzorni odbor je MMF odbor i sve je prevara sa Norvezanima.Niko tamo pojma nema o tehnologiji odvijanja posla i jasno se vidi da su to bankari i slicni likovi. ZATO se sva JP pretvaraju u AD jer JP ne moze pod hipoteku, dokapitalizaviju i na taj korak ih je naterao MMF. A ministarka kao i prosla ISTI K

  4. Samo odredjen broj radnika dobija povisice tacnije samo poslusnici.Ostalima pogotovo iz proizvodnje se zakida zbog raznih razloga .

  5. Dubravku proterati iz Srbije..neka ide odakle je dosla,sram je bilo za mnogo stvari.

  6. Ne mogu da verujem da postoje toliki dušmani u našoj rođenoj državi! Ljudi moji, braćo moja šta će stranci na čelu EPS a?! Strašno je, užasno je šta radite, IZDAJA !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.