Đilas: Vučić govori neistine o PKB

Ostavite komentar


  1. Da li ce Srbija ikada docekati taj dan da neki ozbiljan lopov bude uhapsen i osudjen na visegodisnju robiju a sva imovina koju je stekao lopovlukom mu bude oduzeta? Zemlja je unakazena od pljacke i otimacine a jos niko nije pravosnazno osudjen zbog toga… a pljacka traje decenijama.

    1. Bravo Nenade, pravo pitanj ! Podržavam ovu inicijativuu da se počne od gospodina Đilasa, pa redom svi ostali !

  2. Slažem se potpuno. Vučić je sa Šešeljem opljačkoa budžet opštine Zemun, jer su sve pare od prodaje placeva uplaćivani na raačun Pinkija a na na račun budžeta. Zato sve odluke poništiti i omogućiti fer suđenje svim narodnjacima koji su radili protiv svog naroda i države.

  3. Đilas koji je osvedočeni lažov i lopov daje sebi za pravo da komentariše one koji su svojim odgovornim radom oporavili Srbiju, nakon njega i njegovih saradnika koji su upropastili sve cega su se dotakli.

    1. A AV je uništio PKB pa ga prodao samom sebi i to našim parama (znoj radnika ide u paketu).

  4. Opet prepucavanja u komentarima,
    Da li je Djilas ovo ili ono, da li je Vučić ovo ili ono…Ako su krivi treba da im se sudi. Ali ono što svi znaju… a to je …da je izvršena legalna otimačina para penzionera… zaposlenima u državnom sektoru, katastrofalna kadrovska politika i zapošljavanje, odliv mladih, ludilo od subvencija, tajni ugovori, aljkava izgradnja infrastrukture, kršenje USTAVA na svakom koraku i da ne nabrajam dalje. To nikom ništa.. pojela maca. I dalje živimo prekriveni dimnom zavesom, jašu se kamile i pevaju pesme. Blago Srbiji. Radoje Domanović je nikad aktuelniji. Pozdrav.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.