Đorđević: Svi penzioneri će osetiti povećanje

Od danas veći iznos na penzionim čekovima

Ostavite komentar


  1. Ima šofera koji nisu otišli za Nemačku ali neće da voze po Srbiji. Sede u ministarstvu i vozaju odjednom po milion ljudi. Bravo.

  2. Jedino resenje da se oteto vrati penzionerima je na izborima, zato svako da nadje siguran glas i svi na izbore da smenimo ovu korumpiranu, nesposobnu, bahatu vladu i da dovedemo ljude koji ce ovu nepravdu ispraviti i vratiti penzionerima oteto. Doslo je vreme da srbijom vladaju pametni, strucni, posteni i pristojni ljudi. Ovi to sigurno nisu.

    1. Tako su i nove vlasti nakon 2000g. vratile svaki dinar od 17 penzija koliko su dugovale penzionerima. Zato treba menjati vlast, koja ne podržava penzionere, već im je nanela nemerljivu štetu, tokom prethodne 4 godine.

  3. Biografski podaci govore da je rođen 11.02.1970 što će reći reći prostom matematikom da je trebalo da diplomira između1994 9 1996 u nekom razumnom produženom roku. Ovako sa maserom se uklapa u kupljenu diplomu, a sve funkcije koje je obavljao ili će obavljati su stranačkog karaktera. Ali ne treba se čuditi imali smo predsednika koji je diplomirao u nedelju, i o kojem povećanju nakrpljeni ministar priča neka mu neko kaže koliko je penzionera sa penzijama manjim od 25000 dinara i neka neko ko nema dilomu Mike Alasa saopšti istom koliko je 5%od 25000, a tim istim ljudima uzimaste 10% u protekle četiri godine bez prava sa Zakonom koji nema podlogu u najvećem pravnom aktu zemlje jer se penzija tretira ko stečeno pravo koje se može menjati samo i uz saglasnost nosioca prava.

  4. ПЕНЗОСИ САМО УМЕРЕНО!

    ΛV је заиста штедљив тип. Он је на пензионерима уштедео изнад осамсто милиона евра, отимајући брутално и бескурпулозно од пензија. Где је денуо те паре, он зна? Данас почиње да стиже пензија без отимања, али не реално но икада већа (реално пензије које сада примају пензионери је нижа за 20 до 25% од оне из 2014. пре њеног “злочиначког “отимања), ако не излажу, а већ власти лицитирају повећање пензија у 2019. години. С друге стране Фискални савет је нашао да не постоји простор за усклађивање пензија са трошковима живота, инфлацијом и БДП. Власти се боје да ће пензоси, када приме пензију без насилног отимања осетиће повећање и десиће се да преједу, а епилог је грозан, ус*аће се од високе пензије, након дугогодишњег гладовања, а и од среће што држђава најзад “мисли” и на њих, а њихов бог сада је ΛV?!

  5. Nemojte vi nama da udeljujete i krojite penzije kako vam se nakrivi! Zahtevamo da nam obracunavate penzije u skladu sa rastom BDP i rastom troskova zivota; takodje trazimo da nam vratite opljackane penzije sa kojima ste pravili fontane, jarbole, beograd na vodi, kitili Beograd da svetli cele zime, kupovali najskuplje jelke na svetu, pravili tunele, i lavirinte da biste se utrkivali ko ce vecu glupost da izvede…

  6. Prevara ispada da penzoneri su kroz ove cetiri godine dobili.povecanje na kredit isada im.minimalno.povevavaj a oni koji imaju velike penzije dobijaji u proseku podeset hiljada gde je tu pravda

  7. do predzadnje penzije sam mesecno primao sa tim privremenim umanjenjem koje su od ove penzije ukinuli, 31700 din, po resenju mi je penzija inace tacno 33000,a ova oktobarska penzija mi je sada 33145 dinara.tako da su Vucic I Mali jedni obicni lazovi.primio sam 145 dinara vise nego po resenju. pa sad vidite dragi moji koje su obmane vrsili preko medija zadnjih mesec dana govoreci da ce povecanje biti od 5% – 13% !!! samo znam jedno – jedva cekam izbore.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.