Đurđević Stamenkovski: Uskoro pomoć za prvo dete od 500.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Да се разумемо опозиционо сам оријентисан, и Милица је опструирала уједињење десно конзервативних странака на прошлим изборима али ово поздрављам, али без доношења закона о забрани абортуса тешко да ће ове мере бити стимулативне за повећање наталитета.

  2. Uz ovu inflaciju uskoro ćemo svi biti milioneri pa više neće biti lažov.

  3. Nije sve u novcu, osim ako niste interesno vezani za režim Aleksandra Vučića…Videćemo stvarne efekte ove ambiciozne mere ambiciozne ministarke.Vaspitavati dete u državi gde se na sve strane seje mržnja, makar i sa tih 500, 600.000, znači – siguran sam da ne preterujem – čuvati dete za neki budući rat Vučić -Dačić – Vulin ekipe koja je „iskusna“ u sukobima sa susedima a i u raspirivanju sukoba među same građane Srbije!

  4. To je za pohvalu a sta je sa povecanjem penzija jer u ovoj godino nije bilo?

  5. Za cega vam trebaju nasa deca? Da upadnu u mreze Pinka, Hepija, rijalitija, sapunica, izvitoperene crkve, sporta, kladionica, teretana i silikonskih dolina kao sredstava homogenizacije? To je vas obrazovni sistem, ne skola. A onaj pojedinac kojeg nije uspelo da usisa ovo unakazeno „nacionalno telo“, koji nije ostao upetljan u mreze zahvaljujuci urodjenom otporu, pre svega osecaju za licno dostojanstvo, koji ima potrebu da bude covek a ne ljudska gomila, ili zasluzi svojih roditelja – pravac univerzitet na zapadu, bilo koji, bilo gde, bilo sta, od pocetka, na pola studiranja a maksimalno posle njega? Ili odoh na slepo pa kako bude, dok jos ima?

  6. Ako moze, za početak, drzava da obezbedi da poslodavac zapravo uplacuje na vreme svoje obaveze i da trudnice i porodilje imaju neku zastitu. Evo ja sam za osam meseci trudnoće primila dve plate a poslodavci nemaju nameru da mi uplate zdravstveno. Inace, nemam osnovu za tuzbu i prijavu inspekciji jer, kako mi je pravnik objasnio, „poslodavac nije uslovljen rokom do kada mora da podnese dokumenta u RFZO“. Dakle, u prkasi, ne mora uopste. ‘Ajde da krenemo od toga.

  7. Uskoro neće imati kome da uplate 500.000 jer će u Srbiji ostati samo stari i bolesni, koji ne mogu da pobegnu od boleštine Vučićitisa koji već decenijama ubija u pojam, ako treba i fizički, sve one s višim koeficijentom inteligencije ili one koji neguju plemenite ideje i stalo im je i do drugih.

  8. Najpogubnije je u Srbiji rađati decu: porodilišta na ivici užasa, vrtići upisuju samo stranačku decu, nastavni kadar obespravljen, omalovažen, a za koju godinu ga neće ni biti, deca osuđena na život na betonu, u zagađenoj sredini, zatrovanoj vodi, vazduhu, na nezdravu hranu, na mafijaše i huligane kao uzore, na život u lažima, kriminalu… zašto ih osuditi na užas ?

  9. Nemojte nam, molim vas, više poklanjati pare ni za šta nego nam, ili omogućite da sami možemo da finansijski održimo porodicu, ili se sklonite!

  10. Al će sad da krenu neki da se razmnožavaju a plus su i sigurni glasovi

  11. Ma stavti i pomoc,kakvu ti pomoc nudis,daj tamo to sns kandidatima netreba nikom nista od tebe,bezi bre izdaice.

  12. Bolje da nam produzite to porodiljsko odsustvo, a ne da posle 11 meseci moramo da se vracamo na posao. Neki od nas nemaju kome da ostave tako malu decu, a u vrtice nisu upali.

  13. Ovo je prica za malu decu, cekamo vec 8 meseci da nam odgovore na zahtev za subvencije majkama za prvi stan (dokumentacije predata jos u novembru) i odgovor je uvek isti – komisija se jos uvek nije sastala. Znate koji ce prodavac cekati toliko dugo? Pa naravno, nijedan, nisu ludi!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.