Đurić: Za Srbe sa Kosova šest milijardi dinara

Ostavite komentar


  1. Dajte bar tabelu koliko je čiji procnat,kad svi znamo da to tako funkcioniše.A do sirotinje stigne čak 20%.

  2. Najnovija finansijska pomoć Srbima na Kosovu „stvoriti novo lice“ srpskih sredina na tom prostoru.

  3. Nećemo odustati od naše borbe unutar institucija na Kosovu, zaključio je Jevtić, ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi.

    1. A, Vi ste, pretpostavljamo, njegov (ministrov) portparol pa ponavljate njegove reči ili u stilu đaka ponavljaka prepisujete gradivo!? Šta je po sredi?

  4. Gde su sada oni redovni negativni komentari? Sada ne možete toliko daleko da pljunete jer znate da se pomaže našem narodu na Kosovu itekako.

  5. Treba svet da shvati da mi ulazemo u nasu zemlju i nasem radu pomazemo.Sto znaci nikome necemo dozvoliti da nas narod zlostavlja i fizicki i psihicki.

  6. Drzava ce se boriti za boljitak svakoga svog gradjanina na K i M.Ovo je jasna poruka srbima u pokrajini da nikada nece biti zaboravljeni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.