Do 18 časova se prijavilo 19.200 mladih za 100 evra

U ponoć otvoren link na sajtu Uprave za trezor

Ostavite komentar


  1. Mislim da vam je tekst malo kontradikoran sa naslovom, jer jelte, to što je manji odziv vezano je upravo za to što ste naveli u tekstu tj. ne mora se opet prijavljivati za novac, što dalje inplicira da se sad prijavljuju samo oni koji su napunili 16 godina a to je veoma mali broj i oni koji nisu se prijavili prvi put. Vi ste jedini normalan dnevni list u našoj državi, nemojte na ove gluposti da hvatate čitaoce kao neki (nisu vredni pomena, a ni uporedjivanja sa vama). Pozdrav

  2. I ne samo to,nego se danas do 18h ,260 puta manje prijavilo za prvu dozu vakcine protiv civila,nego marta prošle godine . Samo desetoro,a prošle godine 2.600.
    Zašto li je to tako?

  3. Prednost treba da imaju fudbaleri, sada im je mrtva sezona.
    Bar dok ne potpišu nove milionske ugovore.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.