Imamo dovoljno radnika samo zato što sporo rastemo

U Srbiji ima 40.000 manje dece nego pre pet godina

Ostavite komentar


  1. Država ne da ne može da popravi, već samo doprinosi da ljudi beže odavde. Mislim da greše da će biti 5,5 miliona, to je suviše optimistični i da greše za milion.

  2. Naravno da je natalitet u opadanju. Zar bilo ko razuman moze ocekivati od gladnog siromaha da ima decu? Uostalom, to je nehumano, premda nisam siguran koliko razumete rec – humanost.

    1. Natalitet je u opdanaju i u Nemackoj, Italiji, Madjarskoj, Hrvatskoj…. A sto se humanosti tice, naravno da razumemo sta je humanost: Sta mislis zasto se objavljuju tvoji komentari ako ne iz humanosti i sazaljenja prema onima koji nemaju zivot i koji su optereceni raznim frustracijama te im je jedina zivotna radost kada vide svoj komentar objavljen?

  3. Pa gde je i od čega živela sirotinja pre rat. Da nije bilo rata i pljačke komunista većina bi i dalje živela tamo gde su živeli. A da nije džabe podeljeno preko 1,000.000 milion stanova i nebrojeno kredita šta bi sirotinja sada prodavala. Naravno, da nije bilo stranih kredita i izgradnje nerentabilnih fabrika ne bi se desilo uzaludno zapošljavanje i ubrzano propadanje države.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.