Dobra vest za korisnike Car:Go i Mister D aplikacija: Skupljaj bodove i osvoji promo kodove 1Car go

Car:Go platforma sa velikim zadovoljstvom predstavlja svojim korisnicima program lojalnosti pod nazivom „Mesečni izazov“.

Ovaj uzbudljiv program omogućava korisnicima aplikacije da uživaju u vožnji i osvoje vredne nagrade. Svaki učesnik koji ispuni izazov ima priliku da osvoji promo kodove za korišćenje Car:Go usluga, ali i za naručivanje hrane putem partnerske platforme Mister D.

Kako navode iz Car:Go, pravila učestvovanja su sledeća: izazov počinje svakog prvog u mesecu i potrebno je da korisnik skupi 100 bodova tokom meseca, kako bi dobio promo kodove koji mogu biti iskorišćeni u narednih 30 dana.

Svim korisnicima obezbeđeno je da prate napredak u prikupljanju bodova i to u glavnom meniju Car:Go aplikacije.

„Inicijalna ideja je da nagradimo naše najvernije korisnike, te da pokažemo da je saradnja između Car:Go i Mister D višestruko korisna. Trudićemo se da u budućnosti razvijamo dodatne pogodnosti, kako bismo našim korisnicima omogućili najkvalitetnije i najbrže usluge“, ističu kompanije Car:Go i Mister D.

Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikacije možete preuzeti na App ili Play store, kako biste iskoristili sve prednosti koje ove platforme pružaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari