Borović (NS): Dogovor sa trgovinskim lancima o snižavanju cene neće sačuvati ugroženi standard građana

Ostavite komentar


  1. Ovde ne pričan sa socijalnog stanovništva, već sa opšteg.. Ekonomija mora da bude održiva, realna, i nkako neprijateljska prema većini naroda!!!Kapitalizam liberalnog tipa, merkatilistčkog opredeljenja nije dobar za ljudski rod, ekologiju, naučne inovacije i itd…Ali ako smo u već u kapitalizmu onda se moraju nametati neki opšti prihvaćeni principi.. Nametanje prihvatljivih gprofita , tj zarade…Kao što je minimalac neko ofraničenje unutar ovakvih sitema, tako je i ograničenje marži i proizvodnih profita isto tako neophodno ZARAD POSTOJANJE OVAKVOG SVETA I SVIH UNUTAR NJIH…Zemlja je ograničena, da se podsetimo VODOM; TLOM I Vazduhom….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.