Dogovoreno povećanje plata radnicima Fijata

Sutra potpisivanje sporazuma u Vladi Srbije

Ostavite komentar


  1. LOSA VEST ZA RADNIKE FIJATA. Profitirace Vlada Srbije kao uspeli su da nagovore rukovodstvo Fijata za pisljivo povecanje od 2,2%. Jadno i bedno kako se ova drzava ponasa prema svojim radnicima, kao da zivimo u Bangladesu.

  2. "Trajko",sigurno nisu zadovoljni svojom platom koliko ti i tvoje kolege Sns botovi,ali dobro zemlja Srbija je ovo nista vise ne treba reci.

  3. Ovo "povecanje" plate ne pokriva ni godisnju inflaciju, samo obezbedjuje da plate efektivno ne izgube na vrednosti.

    Sa druge strane je neverovatno koliko su te plate male. Sindikat je pogreshio sto je pristao na tako malo "povecanje".

  4. I zasto su radnici bili u strajku skoro 20 dana?Novac , kao i uvek u srpskim pereduzecima, dobijaju sindikalci.Svi sindikalci u preduzecima se ponasaju kao da im je tata ostavio firme u nasledstvo.Sada su sindikat i rukovodstvo podelili novac a radnicima spremaju otkaze!!!!Povecanje su dobili oko 1000 dinara.Sta da kupi za taj novac?

  5. Tipican primer kako sindikalne vodje ulaze u dilove ili da budemo iskreni mozda su jadni i morali.Ko ce da ih zastiti da su odbili?

  6. Јадни радници,турише ги дупе на тоцило!

  7. Pa za tih 9% mogu da kupe 20 litara benzin,ili 6 kilograma mesa,ili da letuju jedan dan od ujutru do podne.Malo li je?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.